Перший ТБ-ролик «Хижака» показує нові моменти фільму

9 серпня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox сьогодні представила дебютний ТБ-ролик науково-фантастичного екшен-трилера «Хижак», де показані нові фрагменти за участю найнебезпечніших мисливців у всесвіті.

З далеких просторів космосу на вулиці невеликого містечка в південній Джорджії полювання повертається додому у вибуховому перезапуску серії «Хижак» від режисера Шейна Блека. Тепер найнебезпечніші мисливці у всесвіті є сильнішими, розумнішими і більш смертоносними, ніж коли-небудь, оскільки вдосконалили свою ДНК за допомогою ДНК інших видів. І тільки команда, яка складається з колишніх солдатів, найманців та професора еволюційної біології, яких ви можете побачити разом в даному ТБ-ролику, може запобігти знищенню людської раси.

Як бонус до ТБ-ролика представляємо новий локалізований постер фільму, який ви можете розглянути нижче.

В новому «Хижаку» зіграють Бойд Холбрук, Стерлінг К. Браун, Олівія Манн, Алфі Аллен, Треванте Роудс, Томас Джейн, Кіген-Майкл КіАвгусто Агілера, Івонн Страховскі та Джейкоб Тремблей.

Дивіться також другий український трейлер фільму «Хижак».

Побачити нову главу франшизи, яка стартувала в 1987 році на чолі з Арнольдом Шварценеггером, українські глядачі зможуть з 13 вересня.

2642 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: