Тизер і постер серіалу «Повернення додому» з Джулією Робертс

27 липня 2018,  00:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Amazon представив інтригуючий тизер 1 сезону психологічного трилера «Повернення додому», який зняв творець «Пана Робота» Сем Есмейл.

Серіал буде слідувати за соціальним працівником Хайді Бергман (володарка премії «Оскар» Джулія Робертс), яка допомагає солдатам адаптуватися до життя після війни, та ветераном Волтером Крузом (зірка байопіка «Сила волі» Стефан Джеймс), який прагне повернутися до цивільного життя і відвідує її сеанси.

Через роки Хайді кардинально змінює своє життя, і її викликають на допит, щоб дізнатися, що стало причиною її звільнення з роботи у соціальній сфері.

Тизер повільно веде нас по порожніх кімнатах і коридорах й нарешті приводить до кабінету головної героїні, де вона починає сеанс реабілітації.

У кінці відео на екрані виникає акваріум, як на постері, де рибка спливає догори черевцем, а після на акваріумі зловісно з'являється людська долоня, яка ніби хоче вибратися назовні.

Компанію Робертс і Джеймсу у цьому трилері складуть Боббі Каннавале, Сіссі Спейсек, Дермот Малруні, Алекс Карповскі, Шей Вігем та Джеремі Аллен Вайт.

Прем'єра серіалу «Повернення додому» відбудеться восени, 2 листопада.

1986 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: