Трейлер 3 сезону «Рівердейл» з Comic-Con

25 липня 2018,  21:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW приготував на честь конвенції Comic-Con інтригуючий трейлер 3 сезону підліткової детективної драми «Рівердейл».

«Зло ховається в цьому місті.»

В кінці 2 сезону Арчі (Кей Джей Апа) обрали президентом шкільної ради, після чого його заарештували за звинуваченням у вбивстві, якого він не скоював.

Возз'єднавшись в новому трейлері з Веронікою (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) і Джагхедом (Коул Спроус) після «найгіршого літа в житті», Арчі пропонує всім разом відпочити в День праці, який у США відзначають в перші вихідні вересня. Компанія вирушає на озеро, де намагається забути свої проблеми і добре провести час.

Проте в кінці відео Бетті виявляє на своєму задньому подвір'ї моторошний культ, чиї учасники поклоняються немовлятам (сподіваємося, що поклоняються, а не збираються принести їх в жертву). Так що нещодавня безтурботність героїні швидко змінюється тривогою і страхом.

А чого ви чекаєте від нових серій? Пишіть в коментарях.

«Рівердейл», де також грають Меделін Петш, Кейсі Котт, Люк Перрі, Марісоль Ніколс та Медкен Емік, повернеться з новими загадками 10 жовтня.

5087 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: