Другий український трейлер фільму «Аліта: Бойовий ангел» від режисера Роберта Родрігеса

24 липня 2018,  11:21 | Новини фільмів

Представляємо другий український трейлер науково-фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел» від режисера Роберта Родрігеса і сценариста Джеймса Кемерона.

Дія фільму розгортається у далекому майбутньому, за часів кібернетики. Нові технології дозволили створювати кіборгів, для того, щоб вони служили людям помічниками практично у всіх сферах діяльності. Але кіборгів не влаштовувало, що вони прислужують людям, і почалася жорстока війна.

Через 300 років після закінчення Великої війни, доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить останки дівчини-кіборга. Ідо вирішує полагодити робота і називає її Аліта (Роза Салазар). За зовнішнім виглядом Аліта нагадує 14-річну дівчинку – і за розвитком теж. Вона не може згадати про себе абсолютно нічого: ні хто вона, ні де жила раніше. Єдине, що у Аліти залишилося з минулого – це різні навички бойових мистецтв, якими володіли кіборги під час війни.

Аліта вирішує відправитися на пошуки свого минулого та дізнатися, чому її останки були викинуті на звалище, як непотрібне сміття.

Українська прем'єра фільму «Аліта: Бойовий ангел» відбудеться 20 грудня.

3402 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: