Українські трейлери з Comic-Con: «Фантастичні звірі 2», «Аквамен», «Шазам!» і «Ґодзілла 2»

22 липня 2018,  15:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося в офіційному українському дубляжі свіжі трейлери фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройських екшенів «Аквамен» і «Шазам!» та наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», які студія Warner Bros. представила вчора на конвенції San Diego Comic-Con.

Другий український трейлер «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда»

Перший фільм закінчився тим, що Ньют Скамандер (Едді Редмейн) разом з МАКОСША (Магічний Конгрес США) зловив небезпечного темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп). Однак Ґріндельвальд все ж зумів втекти і ще більше загорівся бажанням правити світом! Він згуртував навколо себе чимало однодумців, які бажають лише одного, — домінування чистокровних чарівників над немагічними істотами. Перешкодити планам Ґриндельвальда може тільки один чарівник — Альбус Дамблдор (Джуд Лоу). Він об'єднується зі своїм колишнім учнем Ньютом Скамандером, який, незважаючи на небезпеку, прагне перешкодити планам темного мага. Магічний світ все більше розколюється, а любов та вірність навіть рідних і близьких людей пройде серйозне випробування.

У кіно з 15 листопада.

Український трейлер «Аквамен»

Син доглядача маяка і королеви підводного царства Атлантиди Артур Каррі (Джейсон Момоа) дізнається про своє походження і відправляється в подорож, що змінить його життя. Почувши, що його зведений брат Орм (Патрік Вілсон) хоче оголосити війну наземному світу, Артур об'єднується з воїтелькою Мерою (Ембер Герд) і відправляється в Атлантиду, щоб дізнатися, хто він насправді, захистити обидва світу і зрозуміти, що він був народжений стати королем.

У кіно з 20 грудня.

Український трейлер «Шазам!»

Сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел) потрапляє в чергову прийомну сім'ю, де знаходить близького друга в особі свого нового брата Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), який ходить на милицях. Захистивши одного разу Фредді від шкільних хуліганів, Біллі звертає на себе увагу Чарівника (Джимон Хонсу), який вирішує наділити хлопчика суперздібностями. Тепер за допомогою одного слова Біллі може перетворюватися на крутого дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай), який володіє суперсилою, вміє літати і є куленепробивним. Але в душі він залишається все тим же веселим тінейджером.

У кіно з 4 квітня 2019 року.

Український трейлер «Ґодзілла: Король монстрів»

Доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch і знайшла спосіб спілкуватися з гігантськими істотами, та її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун) опиняються в центрі протистояння Ґодзілли з трьома монстрами Роданом, Мотрою та Гідорою, битви яких ставлять під загрозу існування людства.

У кіно з 21 березня 2019 року.

6726 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: