Нові трейлер, постери і кадри «Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння»

30 червня 2018,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лілі Джеймс і Міхіл Гаушман закохуються в післявоєнній Великій Британії в новому трейлері історичної картини «Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння».

Події фільму «Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння», раніше відомого як «Гернсі», починаються в 1946 році в Лондоні і слідують за молодою вольнодумною письменницею Джульєт Ештон, яка шукає цікаву тему для своєї нової книги. Вона отримує лист від учасників літературного клубу з острова Гернсі, яким їх захоплення книгами допомогло пережити важкі часи окупації нацистами. Джульєт відправляється до них у гості, щоб дізнатися про всю історію, і зустрічає там чоловіка, в якого закохується. Але письменниця заручена з іншим і змушена незабаром повернутися в столицю.

Головну роль у цій екранізації бестселера письменниць Енні Берроус і Мері Енн Шаффер виконує актриса Лілі Джеймс, відома завдяки фільмам «Попелюшка», «На драйві» і серіалом «Абатство Даунтон».

Головну чоловічу роль виконує Міхіл Гаушман з «Гри престолів».

У «Клубі любителів книг» Джеймс возз'єднається з колегами по «Абатству Даунтон» Джесікою Браун-Фіндлі, Меттью Гудом і Пенелопою Вілтон.

Компанію їм складуть Кетрін Паркінсон, Глен Пауелл і Том Кортні, яких ви також можете побачити на кадрах і постерах нижче.

Журнал The Hollywood Reporter називає «Клуб любителів книг» одночасно старомодним романом і детективною історією, яка сурмить про гендерну рівність».

Режисером екранізації є Майк Ньюелл, який зняв фентезі «Гаррі Поттер і Кубок вогню».

Світова прем'єра «Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння» пройшла у квітні. Реліз картини на сайті Netflix відбудеться 10 серпня.

3814 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: