Фрагмент «Монстрів на канікулах 3» представляє Абрахама Ван Хельсінга

21 червня 2018,  22:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Монстри на канікулах 3» з'явиться легендарний мисливець на вампірів Абрахам Ван Хельсінг, якого озвучує американський комік Джим Гаффіган.

Цього тижня Гаффіган відвідав ранкове шоу «Доброго ранку, Америка», де представив невеликий фрагмент «Монстрів на канікулах 3» зі своїм персонажем Ван Хельсінгом. І ця нова анімаційна версія знаменитого героя з роману Брема Стокера «Дракула» у виконанні Sony Pictures Animation абсолютно не схожа на того Ван Хельсінга, якого в 2004 році зіграв Г'ю Джекман.

Мисливець на вампірів з голосом Гаффігана є опасистим бородатим блондином з шаленою зачіскою у вигляді двох рогів, що стирчать вгору, який носить білі штани, блакитну водолазку та білий лабораторний халат.

На його озброєнні знаходяться гармати виключно великого та дуже великого калібру, адже він полює на різних монстрів.

Як і Дракула (Адам Сендлер), Ван Хельсінг є безсмертним, і після зустрічі з легендарним вампіром у 19 столітті він присвятив багато років тому, щоб убити трансільванського графа. Ось тільки йому постійно не щастить в цій справі, як показує новий фрагмент мультфільму (див. зверху).

У Ван Хельсінга є правнучка Еріка (Кетрін Ган), яка є капітаном корабля, на чий борт і потраплять Дракула зі своєю компанією, коли вирішать відправитися в незабутній круїз для монстрів. Не знаючи, що вона є родичкою давнього ворога та ненависника монстрів, Дракула закохується в Еріку.

В українському дубляжі голосом Еріки буде телеведуча Леся Нікітюк, відома завдяки програмам «Орел і решка» та «Хто зверху?». У травні вона відвідала Каннський кінофестиваль, де презентувала мультфільм разом з його інтернаціональним кастом та режисером Дженнді Тартаковскім.

Українська прем'єра «Монстрів на канікулах 3», чий дубльований трейлер дивіться нижче, відбудеться 12 липня.

9175 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: