Емілія Кларк зворушливо попрощалася з «Грою престолів»

18 червня 2018,  09:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк поділилася своїми емоціями від прощання зі своїм другим домом Вестеросом та розкрила, яке тату зробить на пам'ять про серіал.

У неділю Кларк опублікувала в Instagram селфі на тлі квітів, яке зробила на острові, де проходили зйомки «Гри престолів»:

Сіла на пором до острова, щоб попрощатися з землею, яка була моїм домом вдалині від дому майже десятиліття. Оце була подорож. «Гра престолів», спасибі тобі за життя, яке я і не мріяла прожити, та за сім'ю, за якою ніколи не перестану сумувати.

В кінці вона додала хештег з розбитим серцем та хештег «це останній сезон».

На згадку про серіал та про свою героїню королеву Дейнеріс, також відому як Мати драконів, актриса збирається зробити невелике татуювання на зап'ясті у вигляді «дракона який відлітає», про що вона розповіла під час інтерв'ю на шоу «Live with Kelly and Ryan» в кінці травня.

У Кларк уже є одне тату – маленька бджілка на мізинці лівої руки – на згадку про фільм «До зустрічі з тобою». А невдовзі до бджілки приєднається і її улюблений Дрогон.

На початку літа актриса возз'єдналася зі своїм коханим кхалом Джейсоном Момоа, та разом вони спробували повторити відому підтримку з фільму «Брудні танці».

Дивіться також секретний відеотур Кларк по знімальному майданчику 8 сезону «Гри престолів», в якому з'являється Кіт Гарінгтон.

Фінальний сезон «Гри престолів», який буде складатися з 6 серій, вийде на екрани у квітні 2019 року, але точна дата прем'єри ще не розголошується.

А поки ви можете побачити Кларк в кінотеатрах України у фантастичному бойовику «Соло. Зоряні війни: Історія», де вона зіграла головну жіночу роль.

24008 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: