Міф стає реальністю в п'ятому ТБ-ролику «Світу Юрського періоду 2»

31 травня 2018,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятому офіційному ТБ-ролику наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» звучить тема оригінального «Парку Юрського періоду», який вийшов на екрани у 1993 році.

В сиквелі «Світу Юрського періоду» динозаври, залишившись на уламках унікального парку розваг, відчули себе господарями як в доісторичні часи. Але раптове виверження стародавнього вулкана на зловісному острові Нублар ставить під загрозу існування не тільки ящерів, а й усієї планети. Експедиція на чолі з Клер (Брайс Даллас Ховард) і Овеном (Кріс Претт), яка прибуває на острів, щоб взяти ситуацію під контроль, опиняється в смертельній пастці між потоками розжареної лави і розлюченими гігантськими динозаврами.

У новому ТБ-ролику (див. вище) Клер запитує Овена, чи пам'ятає він свою першу зустріч з динозавром, після чого відзначає, що в такій ситуації «спершу не віриш в те, що відбувається», а потім «бачиш динозавра вперше», і це є «справжнім дивом». Так міф стає реальністю.

Також у фільмі повертається зірка «Парку Юрського періоду» Джефф Голдблюм.

Українська прем'єра нової глави легендарної франшизи «Світ Юрського періоду 2», яку продюсує Стівен Спілберг, відбудеться через тиждень, 7 червня.

Купуйте квитки на перші сеанси «Світу Юрського періоду 2» на нашому сайті.

4602 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: