Потап став музичним продюсером комедії «Скажене Весілля»

21 травня 2018,  14:07 | Кастінг

Компанія «Прототип продакшн» та продюсерський центр MOZGI Entertainment почали співпрацювати над комедією «Скажене Весілля», що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Зйомки розпочнуться наприкінці травня, а прем’єра фільму відбудеться вже цієї осені.

Для нас велика честь брати участь у виробництві українського фільму в якості партнера такої прогресивної компанії як FILM.UA Group. Нас з Іриною Горовою давно цікавив кінобізнес і ми починаємо здійснення своєї кіномрії разом з командою професіоналів. Удвічі приємніше створювати український продукт для українського ринку українською мовою!

коментує Олексій Потапенко (Потап), музичний продюсер фільму

Як зазначив продюсер стрічки «Скажене Весілля» Юрій Горбунов:

Яке ж весілля без MOZGI-в?! Я дуже радий, що до нашого проекту долучилися такі партнери, та впевнений, що вже незабаром на всіх весіллях країни будуть співати й танцювати під скажені саундтреки від Потапа. 

10 травня відбулася прем’єра першого офіційного саундтреку комедії «Скажене Весілля» — пісні «Промінь» (дивіться вище). Україномовну композицію, написану Потапом та Позитивом, виконали All Stars MOZGI Entertainment — «Время и Стекло», MOZGI і Michelle Andrade.

3538 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: