Критики оцінили «Жагу смерті» з Брюссом Віллісом

23 березня 2018,  15:28 | Новини фільмів

Вже 5 квітня в український прокат виходить новий фільм з Брюсом Уіллісом – «Жага смерті». Фільм отримав середній рейтинг на Rotten Tomatoes4,2 / 5.

За словами кінокритика Джона Фьюта:

Часом, надто часто забуваєш, наскільки класним актором завжди був Брюс Вілліс. Можливо, всьому виною є його величезне «Его», любовні романи поза межами знімальних майданчиків, його гордовита та навіть зухвала поведінка, через яку він і нажив собі декілька ворогів у Голлівуді. Однак факт залишається фактом. Він - не просто зірка кіно, а й чудовий актор.

Його гра цілком гарна для такого фільму, як «Жага смерті», римейка однойменного, а тепер вже й класичного, кіно з сімдесятих, в якому в головній ролі знявся Чарльз Бронсон. Але сімдесяті роки були зовсім іншою епохою, коли прості люди не вірили нікому з влади, в тому числі, навіть і поліції. Саме тому тоді фільм про лінчувальника торкнув  животрепетну тему і знайшов своїх глядачів.

Ця історія про простого чоловіка, який втратив дружину, якому, коли поліція, здавалося б, не робить ніяких дій в розслідуванні її вбивства, не залишається нічого іншого, як взяти справу у власні руки. Втілюючи роль хірурга Доктора Пола Керсі, чия дочка постраждала під час пограбування, а дружина була вбита, Вілліс передає його шок від того, що поліція майже нічого не робить для розслідування. Ще одним шоком, вже для глядача, стає момент, коли герой вирішує стати месником і лінчувальником, і навіть більше - що йому, освіченому лікареві, вдається краще, ніж поліції, впоратися з наведенням порядку на вулицях. Чи вдасться йому розправитися з винними?

932 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: