П'ятий трейлер «Першому гравцю приготуватися»

16 березня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віртуальна гра «Оазис» продовжує вабити своїми чудесами в новому трейлері фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», яким вчора поділилася компанія Warner Bros Pictures.

Юнак Вейд Воттс (Тай Шерідан), як і мільйони його однолітків, проводять свої дні в віртуальному світі популярної гри «Оазис», створеної Джеймсом Холлідеєм (Марк Райленс). Після його смерті всі починають полювання на головний приз гри, до якого можна дістатися, пройшовши три неймовірних випробування. Вейд зустрічає в грі дівчину Сем (Олівія Кук), разом з якою вони починають боротися за майбутнє «Оазису» та реального світу.

Головним лиходієм історії буде глава корпорації Innovative Online Industries Нолан Сорренто (Бен Мендельсон), який найме цілу армію геймерів, щоб першому дістатися до призу «Оазису» й отримати контроль над грою.

Критики називають фільм «чистої магією Спілберга» й «одою пригодницького жанру», і в даному трейлері ви можете побачити таких культових персонажів, як тиранозавр рекс з «Парку Юрського періоду», Кінг Конг і Сталевий гігант.

Нові кадри «Першому гравцю приготуватися» ви знайдете в галереї фільму.

У кіно екранізація бестселера Ернеста Клайна вийде 29 березня.

2637 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: