Дженніфер Лоуренс відповіла критикам своєї нової сукні з великим розрізом

22 лютого 2018,  17:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Червоного горобця» Дженніфер Лоуренс називає критику свого нового вбрання «сексизмом».

На початку тижня Лоуренс разом з колегами по фільму «Червоний горобець» Джоелом Едгертоном, Маттіасом Шонартсом та Джеремі Айронсом і режисером Френсісом Лоуренсом прибула до Лондона, щоб представити свій шпигунський трилер у Європі.

Для фотоколла, який проходив на терасі готелю Corinthia з видом на знамените колесо огляду, актриса одягла чорне вечірнє плаття від Versace з глибоким декольте і розрізом від стегна.

Оскільки чоловіки поруч з нею були одягнені у штани та пальто, в Інтернеті відразу з'явилися співчутливі коментарі про те, що це виглядає «депресивно» і маса нотаток з заголовками, які виставляють актрису жертвою сексизму, як «Дженніфер Лоуренс тремтить у платті з вирізом від стегна», «Це фото каста „Червоного горобця“ говорить багато що про жінок у Голлівуді» і «Сукня Дженніфер Лоуренс починає дебати про сексизм у Голлівуді під час #TimesUp».

Але володарка «Оскара» категорично не згодна з цими заявами.

Щоб прояснити ситуацію, актриса зробила в Facebook заяву:

Це не тільки абсолютно смішно, але я дуже ображена. Це плаття від Versace було шикарним, і  думаєте, що я б сховала це чудове плаття під пальто і шарфом? Я була на повітрі 5 хвилин. І я б стояла у снігу заради цієї сукні, оскільки я люблю моду, і це був мій вибір.

Лоуренс каже, що сексизмом в даному випадку є критика її вибору надіти те, що вона хоче, і позувати перед фотографами так, як вона хоче, попри погоду:

Це сексизм, це смішно, це не фемінізм. Занадто реагувати на все, що хтось говорить і робить, починаючи полеміку з приводу таких дурних і безневинних речей, як ті, що я вибираю надіти або не надіти, це не просуває нас вперед. Це створення дурного відволікання від справжніх проблем. Контролюйте себе, люди. Весь одяг, який ви бачите на мені, є моїм вибором. І якщо я хочу замерзнути, ЦЕ ТЕЖ МІЙ ВИБІР!

Що ви думаєте з цього приводу? Діліться своїми думками з приводу нової сукні Лоуренс у коментарях.

Більше фотографій з події ви знайдете у галереї фільму.

В український прокат «Червоний горобець» вийде 1 березня.

2482 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: