Що Галь Гадот думає про «Диво-жінку» і «Оскар»?

28 січня 2018,  03:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот не засмутилася з приводу того, що «Диво-жінка» не отримала жодної номінації на «Оскар».

Незважаючи на величезну любов з боку глядачів і критиків, Академія кінематографічних мистецтв і наук вирішила залишити «Диво-жінку» без номінацій, не відзначивши її в жодній з 24 категорій.

Шанувальників розчарувала прохолодність академіків по відношенню до їх улюбленої супергероїні, і така реакція вразила Гадот, оскільки вона сама і не сподівалася на номінацію на «Оскар» для «Диво-жінки».

Актриса сказала в інтерв'ю для Entertainment Tonight:

Я була дуже зворушена людьми, які були розчаровані через те, що «Диво-жінку» не номінували, але ми точно робили фільм не для цього. Вважаю, що не можна отримати все. Ми зробили цей фільм, і його прийняли таким дивовижним, чудовим чином, і ми хочемо залишатися скромними і вдячними. 

Після чого вона з оптимізмом додала:

У нас буде ще один фільм, так що хто знає. Можливо [вони номінують] наступний!

Гадот поки не може розкривати ніяких деталей про «Диво-жінку 2», але в інтерв'ю після «Золотого глобуса» вона повідомила, що сиквел буде «ще більш особливим, унікальним та іншим».

На екрани він повинен вийти в 2019 році, так що тільки в 2020 ми дізнаємося, чи вдалося Диво-жінці підкорити серця кіноакадеміків з другого разу.

Цього року на «Оскар» було номіновано тільки 2 фільма про супергероїв: «Логан» – за сценарій і «Вартові Галактики 2» – за спецефекти.

Повний список номінантів на «Оскар-2018».

Переможці 90-ї церемонії нагородження «Оскар» стануть відомі 4 березня.

4041 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: