Новий погляд на Ньюта і Тіну у «Фантастичних звірях 2»

4 січня 2018,  22:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда» показує возз'єднання Ньюта Скамандера і Тіни Голдштейн.

Магозоолог Ньют і аврор Тіна, в образах яких в сіквелі «Фантастичних звірів» повертаються Едді Редмейн і Кетрін Вотерстон, обережно озираються через плече на новому кадрі, представленому журналом Empire.

Ньют і Тіна тримаються за стіну з низкою загадкових вертикальних ящиків з витіюватими ручками, які пронумеровані. В центрі кадру знаходиться ящик номер 2708, схоже, саме його вміст і був потрібен героям. При цьому погляд парочки натякає на те, що їх застали зненацька за чимось злочинним. 

Події другої частини їх спільних пригод, де Ньюту і Тіні знову будуть допомагати Квіні (Елісон Судол) і Якоб (Ден Фоглер), будуть розвиватися через кілька місяців після першого фільму, але інформація про возз'єднання цієї четвірки поки тримається в таємниці.

Згідно з історією чарівного світу Дж.К. Роулінг, Ньют і Тіна одружаться, і у них народиться принаймні одна дитина. Так що з нетерпінням чекаємо розвитку їх відносин на великому екрані.

В кінці минулого року був представлений новий погляд на Джуда Лоу і Джонні Деппа в «Фантастичних звірях 2». Вони втілюють знаменитого чарівника Албуса Дамблдора і темного мага Геллерта Гріндельвальда.

Українська прем'єра фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда», режисером якого виступає Девід Йейтс відбудеться 15 листопада.

2472 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: