Першу українську секс-комедію «Свінгери» презентували у ліжках

14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У рамках Зимового кіноринку відбулася гучна презентація першої української секс-комедії «Свінгери», зняту за підтримки канала «1+1». Фільм вийде у всеукраїнський кінопрокат з 1 січня 2018.

З цього приводу компанія F Films влаштувала закриту вечірку для представників кіноіндустрії та ЗМІ.

Гостей зустрічали дівчата у спокусливій спідній білизні та припрошували спочатку залізти у ванну з золотим метафаном для веселого фото, а потім розташовуватися на великих ліжках. Тож у такій розслабленій атмосфері з келихом шампанського Marengo та устрицями, кінодіячі та журналісти знайомилися з першими кадрами стрічки «Свінгери».

Звичайно ж, уся увага була прикута до зіркового складу першої української секс-комедії.

Оля Полякова, Дар'я Астаф'єва, Олексій Вертинський, Анна Саліванчук, В’ячеслав Довженко та Михайло Кукуюк в цей вечір зі сцени відверто розповіли ведучій заходу Катерині Осадчій та гостям про своїх персонажів та прокоментували найкумедніші сцени у фільмі. 

Оля Полякова зауважила, що роль розкішної білявки-утриманки багатого чоловіка з’явилася у її житті дуже вчасно.

Так, я мати, в мене двоє дітей. Але це не означає, що у таких жінок немає бажань, що ми некрасиві та несексуальні. Слава Богу, що нам запропонували ролі молодих, красивих, сексуальних жінок, а не бабусь.


 
Даша Астаф’єва, яка, за сюжетом, втікає від коханця, який її закрив на балконі голяка, також знайшла багато спільного між сценарієм та своїм життям.

Це фільм про небайдужих людей, про тих, хто помічає, що коїться у нього за стінкою. Я теж в житті, ставалося, стрибала з балкону на балкон. Це образ, коли жінка буває на межі, як я.

Партнер Даші по знімальному майданчику – актор Любомир Валівоць – зізнався, що намагався у відвертих сценах з секс-символом українського шоу-бізнесу зосередитися на акторській грі й тексті, і не звертати уваги на ті принади Даші, які бачив перед собою.
Актор В’ячеслав Довженко, якому на знімальному майданчику пощастило кілька дублів цілувати Олю Полякову, поділився враженнями ємко:

Це було високохудожньо.

А актор Михайло Кукуюк, якому дісталася роль багатія, що саме затіяв свінгерський секс-вечір, побажав усім присутнім добряче подумати перш ніж вдаватися до подібних експериментів.

Коли ви подивитися наш фільм, ви побачите, куди можуть завести такі експерименти, і почнете більше цінувати тих партнерів, які поруч з вами.

Акторка Ганна Саліванчук, яка втілила на екрані образ експресивної працівниці паспортного столу, згадала, як настроювалася на сцену, в якій їй потрібно трощити оселю і кидатися стільцями.

Уявляла, що на місці мого екранного чоловіка міг би бути мій справжній, і починала все навкруги трощити!

Народний артист України Олексій Вертинський підсумував, які мотиви ним рухали в цьому відвертому проекті: 

У питаннях публічності сексуальних проблем людей світ давно вже попереду нас на цілу вічність, а ми все товчемося у «совку». Вважаю, що всі ми маємо обговорювати свої питання та бажання.

Усі учасники фільму наголошували, що хоч назва передбачає певну провокаційність і відвертість сексуальної тематики, комедія «Свінгери»  все таки головним чином про кохання. І задала романтичний настрій гостям Оля Полякова, яка виступила перед гостями з неперевершеним живим виконанням піано-версії своєї пісні "Любовь это боль", чим зірвала справжні овації зали.  

А підняла градус грайливого настрою презентації Даша Астаф’єва, чий музичний виступ з новим гуртом D.A. Band змусив танцювати розніжених на ліжках гостей. 

Не пропустіть прем’єру найвідвертішої української комедії «Свінгери», з 1 січня на великих екранах. Допрем’єрний селебриті-показ стрічки за участю знімальної групи та акторів відбудеться 26 грудня.

6372 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: