Новий фрагмент серіалу «Надлюди» показує жорстокі похорони

5 листопада 2017,  18:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Television поділилася фрагментом 7 серії 1 сезону серіалу «Надлюди», і шанувальники зовсім не в захваті від побаченого.

Обережно, якщо ви не дивилися 6 і 7 серії «Надлюдей», далі присутні СПОЙЛЕРИ.

В 6 серії «The Gentleman's Name is Gorgon» («Ім'я джентльмена — Горгон») королівська сім'я втратила одного зі своїх — Горгона (Еме Іквуакор), капітана королівської гвардії. У битві з Мордісом (Бріджер Задіна) Горгон за допомогою своїх хвиль обрушив на них обох будівлю, давши іншим шанс врятуватися.

Коли прибули Чорний грім (Енсон Маунт), Медуза (Серінда Свон), Крістал (Ізабель Корніш) і Локджав, то виявили під уламками маску Мордіса і труп Горгона. Карнак (Кен Люн) підтвердив, що він мертвий.

Наступна серія «Havoc in the Hidden Land» («Руйнування на прихованій землі») показала сумну сцену похорону, де всі дружно укутують Горгона в саван. Але скорбота Чорного грому швидко змінилася гнівом, і король вирішив послати своєму бунтівному братові Максимусу (Іван Реон) жорстоке послання. Медуза запитує, що це за послання, а Карнак підходить до Ауран (Соня Балморес) і ламає їй шию, відзначаючи, що вона завжди повертається. Ось тільки цього разу вона може не повернутися, оскільки сили Ауран до регенерації можуть виявитися обмеженими, як ми нещодавно дізналися.

Медуза каже, що цьому треба покласти край, і звертається до Чорного грома, намагаючись донести, що вони не можуть вбивати всіх, хто попадеться під руку. Але Чорний грім нічого їй не відповідає, і сперечатися з нею продовжує Карнак, вважаючи, що тіло Ауран має стати відповіддю Максимусу.

Вам теж стало від цієї сцени не по собі? Особливо враховуючи, що ми тут спостерігаємо нібито за хорошими хлопцями. Але не встигли вони поховати свого друга, як приймаються вбивати. Сценаристи «Надлюдей», схоже, вирішили зробити серіал зовсім похмурим.

Смерть Горгона, постійне мовчання Чорного грому, рідкісні появи Локджава, мало сцен в Аттілан і економія на суперсилах персонажів розчарували багатьох глядачів серіалу. Багато коментарів під цим фрагментом на офіційній сторінці Marvel на Youtube з подивом відзначають, що це ще хтось дивиться.

IMDb рейтинг серіалу становить усього 5,4 бала, а на Rotten Tomatoes у його 1 сезону всього 8% позитивних відгуків.

7 серія «Надлюдей» вийшла на каналі ABC цього тижня, 3 листопада, так що ви вже можете знайти її в інтернеті і оцінити особисто.

1755 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: