Перший кадр мультфільму «Монстри на канікулах 3»

14 жовтня 2017,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Весела сімейка Дракули повертається на дебютному кадрі мультфільма «Монстри на канікулах 3».

Компанія Sony Pictures Animation поділилася першим поглядом на «Монстри на канікулах 3», який показує її героїв, що одягнені для відпустки і весело позують на фоні круїзного лайнера.

Наступним літом команда Дакули (Адам Сендлер) повертається для відпустки монстрів. Разом з донькою Мевіс (Селена Гомес), зятем Джонні (Енді Семберг) і онуком Деннісом (Ешер Блінкофф), а також з людиною-невидимкою Гріффіном (Девід Спейд), перевертнями Вандою (Моллі Шеннон) і Вейном (Стів Бушемі), мумією Мюрреєм (Кіген-Майкл Кі), монстрами-подружжям Френком (Кевін Джеймс) і Юніс (Френ Дрешер) і веселим Блоббі Дракула відправляється в сімейну подорож на розкішному круїзному кораблі для монстрів.

Але синопсис повідомляє, що як тільки вони опиняються на борту, Дракула закохується в загадкового капітана корабля Еріку. Тепер Мевіс починає грати роль «занадто турботливого батька» і намагається розділити батька і Еріку, яка насправді є нащадком Абрахама Ван Хельсинга, давнього ворога Дракули і всіх монстрів.

Режисером і сценаристом третьої частини виступає незмінний Дженнді Тартаковскі, що зняв перших і других «Монстрів на канікулах».

Цього року Тартаковскі представив короткометражну анімацію «Щеня!», в якій Дракула подарував своєму онукові гігантського цуценя. Короткометражка була показана в кіно перед «Емоджі Муві».

У світовий прокат мультфільм «Монстри на канікулах 3» вийде 14 червня 2018 року. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

2576 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: