«DZIDZIO Контрабас» зібрав в прокаті 20 млн

3 жовтня 2017,  15:40 | Бокс-офіс | Автор: SpaceMonkey

Український суперблокбастер «DZIDZIO Контрабас» вже четвертий тиждень не зменшує оберти і його збори вже перетнули позначку в 20 мільйонів 43 тисячі гривень. За весь період прокату фільму його побачило більше 280 тисяч глядачів.

До мене дзвонять люди і розказують, що у деяких кінотеатрах неможливо купити квитки і їх досі продають через Інтернет. Кінотеатри відкривають додаткові зали, бо люди хочуть йти на фільм. Уявіть собі, фільм зібрав три «Олімпійських» стадіони і три «Арени Львів» за місяць часу. А це означає максимальний успіх!

каже Дзідзьо, виконавець головної ролі, генеральний продюсер

Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що ми покрили витрати на виробництво, рекламу і вийшли в плюс. Також тішить те, що попри зменшення кількості екранів, заповнюваність залів стала більшою, а це говорить про те, що ми зуміли протягом місяця втримати цікавість аудиторії до фільму.

зазначив Сергій Лавренюк, генеральний продюсер фільму «DZIDZIO Контрабас»

Крім того, слід зазначити, що інтерес користувачів пошукової системи Google вивів стрічку у тренди на рівні 100 пунктів* від початку зйомок і впродовж всього прокату, і впевнено тримається до сьогодні. А в період з 04.09.2017 до 10.09.2017 посів першу сходинку топ-запитів серед категорії фільмів, як повідомив ресурс “Медіабізнес”.

Нагадаємо, що «DZIDZIO КОНТРАБАС» за перший вікенд зібрав 7,7 млн грн, а за результатами двох вікендів – 15 млн грн.

*Цифри Google Trends відображають обсяг пошуку відносно найвищої точки на графіку для вибраного місця та періоду часу. 100 – це місце з найбільшою кількістю запитів. 50 – це місце, де кількість запитів удвічі менша. 0 – це місце з менш ніж 1% запитів.

3072 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: