Дивимося три українських ТВ-ролика «Кінгсман: Золоте кільце»

18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Офіційний синопсис кінокартини від режисера першої частини пригод таємних британських агентів «Кінгсман» Меттью Вона:

У фільмі «Кінгсман: Золоте кільце» штаб-квартиру «Кінгсманів» буде зруйновано, а все людство опиниться в заручниках. Подорожуючи світом, Еггсі і Мерлін дізнаються про існування в Сполучених Штатах спорідненого агентства «Стейтсмен», яке було засновано одночасно з «Кінгсманами». Нові пригоди випробовують на міцність фізичні і розумові здібності наших героїв, коли дві елітні детективні організації об'єднуються, щоб здолати безжального спільного ворога заради спасіння людства, що для Еггсі вже стає чимось на зразок звички...

В образах Еггсі і Мерліна на екрани повертаються Терон Еджертон і Марк Стронг.

Агента Гаррі Харта, якому пощастило вижити після пострілу в голову в упор в першому фільмі, знову втілить Колін Ферт.

Головною лиходійкою сіквела буде Поппі у втіленні Джуліанни Мур, а допомагати їй здійснювати підступні плани буде колишній «Кінгсман» Чарлі Едвард Холкрофт.

Американських агентів «Стейтсмен» Текілу, Джинджер Ель, Віскі і Шампанське зіграють Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль і Джефф Бріджес.

Український ТБ-ролик, в якому Поппі говорить «Кінгсманам» «пока-пока» і руйнує їх штаб-квартиру:

Другий локалізований ТВ-ролик, у якому «Кінгсмани» нападають на слід якоїсь таємної організації «Золоте кільце», як повідомляє Роксі (Софі Куксон):

І ще один ТБ-ролик, де Еггсі запитує у кого-сь, що їм відомо про «Золоте кільце»; з'являється робот, що випалює золоте кільце на тілі нового рекрута; демонструються можливості використання деяких нових гаджетів і біонічної руки Чарлі; а принцеса Тільда (Ханна Альстрем) з першого фільму обіцяє Еггсі чергову винагороду за порятунок світу:

В українські кінотеатри «Кінгсман: Золоте кільце» увірветься 21 вересня.

Квитки на передпокази, які пройдуть у багатьох містах України у вівторок і середу, 19 і 20 вересня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

1672 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: