Дженніфер Лоуренс і Даррен Аронофскі вийшли у світ як пара

17 вересня 2017,  17:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Дженніфер Лоуренс і режисер Даррен Аронофскі позували разом перед фотографами на прем'єрі фільму «Мати!» у Нью-Йорку.

Почавши зустрічатися невдовзі після завершення зйомок психологічного трилера «Мати!» у вересні минулого року, Лоуренс і Аронофскі воліли весь цей час залишатися в тіні, подалі від спалахів папараці, але цієї середи вони вперше вийшли у світ в якості пари, коли представляли свій фільм на прем'єрі в Нью-Йорку.

27-річна володарка премії «Оскар» виглядала неймовірно красивою в білій вечірній сукні від Dior Haute Couture, а її ніжний образ доповнили квіти, що прикрасили зачіску актриси.

Джерело, близьке до пари, сказало журналу PEOPLE, що 20-річна різниця у віці не перешкода для Лоуренс і Аронофскі, якому 48 років:

Дженніфер відчуває себе комфортно з чоловіком старшого віку, оскільки вона дуже зріла і зосереджена.

Також актриса щаслива, що ці відносини їй вдається приховувати від цікавих очей публіки.

У недавньому інтерв'ю для Vogue Лоуренс зізналася:

[Раніше] я була у відносинах, у яких відчувала себе заплутаною. А з ним я ніколи себе так не відчуваю.

Компанію парі на прем'єрі склав актор Хав'єр Бардем, який виконує у фільмі головну чоловічу роль — екранного чоловіка героїні Лоуренс.

Трійця була у гарному настрої, жартуючи і сміючись на чорній доріжці.

В український прокат «Мати!» вийшла 14 вересня. Нашу рецензію на цей наповнений метафорами і гострими емоціями триллер читайте тут.

1672 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: