Джаред Лєто осліпив себе для «Той, хто біжить по лезу 2049»

13 вересня 2017,  16:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Джаред Лєто знову був готовий піти на все заради своєї нової ролі.

Пам'ятаєте, як минулого року на честь виходу на екрани «Загону самогубців» з'явилися історії, як під час зйомок Лєто шокував своїх колег моторошними подарунками під стать його Джокера — живими щурами і використаними презервативами? Для ролі головного антагоніста і творця реплікантів у фільмі «Той, хто біжить по лезу 2049», якого звуть Ніандер Воллес, актор вирішив не заходити так далеко, але все одно йшов методом повного занурення в персонажа, замовивши собі каламутні лінзи, в яких не міг нічого бачити, щоб більш правдоподібно зіграти сліпу людину.

Під час інтерв'ю для The Wall Street Journal режисер Дені Вільньов згадав, наскільки його вразив Лєто під час своєї першої появи на знімальному майданчику в ролі сліпого:

Ми всі чули історії про Джареда, про те, як він перетворюється у своїх персонажів, але навіть це не підготувало мене до того, що сталося. Він увійшов у кімнату і зовсім нічого не бачив. Він ішов разом з асистентом, дуже повільно. Це було ніби бачити, як Ісус заходить до храму. Всі замовкли, це був якийсь священний момент. Всі були в стані благоговіння. Це було так чудово і сильно — я був зворушений до сліз. І це був всього лише тест камери!

Згідно статті, Лєто залишався сліпим протягом усіх зйомок. Вільньов додає:

Для мене це було божевіллям. Але він дійсно створив щось [особливе]. Кожен раз коли Джаред приходив на знімальний майданчик, це був заряд енергії, напруги і хвилювання.

Лєто розповідає про своє перевтілення в Ніандера більш скромно:

Я не занурювалася так глибоко в кролячу нору, як це бувало раніше, але я залишався дуже зосередженим. Я безумець, але не божевільний.

Короткометражний пріквел фільму за участі персонажа Лєто, чиї події відбуваються в 2036 році, дивіться тут.

В українські кінотеатри «Той, хто біжить по лезу 2049» прибуде 5 жовтня.

1562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: