Про фільм «Вибивайло: Епічна сутичка»

22 серпня 2017,  18:50 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий цікаву статтю про фільмі «Вибивайло: Епічна сутичка» – другу частину пригод улюбленого багатьма хокеїста-вишибали Дага у виконанні Шона Вільяма Скотта:

Даг – хокеїст, що абсолютно не вміє грати в хокей, але запросто може покласти будь-кого за допомогою своїх могутніх кулаків. В результаті травми ударної правої руки йому доводиться покинути хокей. Але як змиритися з нудною офісною роботою, коли капітаном твоєї команди стає якийсь зухвалий вискочка? Щоб повернутися на лід, Дагу доведеться об'єднатися зі своїм найлютішим ворогом. Більше веселощів, більше свавілля!

Про фільм

Головний герой фільму «Вибивайло: Епічна сутичка» – втомлений від невдач на льоду хокеїст Даг Глетт (Шонн Вільям Скотт) – вирішив кинути хокей і почати нове життя. Тепер Даг працює страховим агентом і веде спокійне і розмірене життя зі своєю дружиною Євою (Елісон Пілл). Але минуле життя все ще приваблює його.

Дізнавшись, що у його команди «Хеліфакс Хайлендерс» новий капітан Андерс Кейн (Вайатт Расселл) – його заклятий ворог – Даг вирішує повернутися у хокей.

Цікаві факти про фільм

  • Фільм «Вибивайло: Епічна сутичка» став режисерським дебютом актора Джея Барушеля.
  • У фільмі невеликі ролі зіграли відомі гравці НХЛ Майкл Дель Зотто з «Філадельфії Флайєрс» та Тайлер Сегін з «Даллас Старз».
  • Актор Вайатт Расселл, що зіграв у фільмі хокеїста Андерса Кейна, раніше грав у команді Алабамського університету «Huntsville Chargers».
  • Картина «Вибивайло: Епічна сутичка» стала п'ятою спільною роботою Джея Барушеля і ТіДжей Міллера після фільмів «Як приручити дракона», «Як приручити дракона 2», «Надто крута для тебе» і «Дракони і вершники Олуха».

Що мене найбільше здивувало в цьому фільмі – це величезний ривок, який ми зробили. Все зовнішнє і внутрішнє наповнення фільму відрізняється від першої частини, але підтримує формулу «Вибивайла». Ми перейшли на інший рівень кінематографічного досвіду.

зауважив актор Джордж Чортов

Після першого або другого тижня виробництва стало очевидно, що ми натрапили на щось досить феноменальне з точки зору дивовижних персонажів і великих акторів. Веселий світ, який ми створили, був лише початком. Нам знадобилося близько чотирьох років, щоб написати сценарій. Було важливо дати нашим персонажам і шанувальникам Вибивайло, якого вони заслужили.

згадує режисер і сценарист фільму Джей Барушель

Думка преси:

Сіквел Барушеля – це все, що було в оригінальному фільмі Доуеса, підняте до ступеня або трьох...

Globe and Mail

Насильницький, грубий і справді смішний. «Вибивайло: Епічна сутичка» працює за тією ж схемою, з якою працював оригінальний Вибивайло – вам сподобаються персонажі.

Toronto Sun

«Вибивайло: Епічна сутичка» близький до того, щоб бути таким же смішним, як і перший фільм.

Winnipeg Free Press

Хоча це може здатися не таким захоплюючим, як відкриття нової класики спортивних комедій, але це сіквел, який відображає дух оригіналу і вносить якусь нову основу.

Nerdist

«Вибивайло: Епічна сутичка» – це неповторне продовження.

Reel Film Reviews

Дивіться довгоочікуваний сіквел в кінотеатрах України з 7 вересня.

3272 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: