Новий погляд на Райана Гослінга і Харрісона Форда в «Той, хто біжить по лезу 2049»

16 серпня 2017,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися нові кадри з науково-фантастичного фільму «Той, хто біжить по лезу 2049», а його актори поділилися своїми враженнями від зйомок.

У фільмі «Той, хто біжить по лезу 2049», чиї події будуть розгортатися 30 років потому після оригіналу, Райан Гослінг грає офіцера, який дізнається про давно похований секрет свого світу і вирушає на пошуки зниклого, хто біжить по лезу Ріка Декарда, в образі якого на екрани повертається Харрісон Форд.

Каст і творці кінокартини відвідали минулого місяця Comic-Con, де розповіли про її створення.

Спілкуючись з Entertainment Tonight, Форд сказав, що хоча «Той, хтоо біжить по лезу 2049» і є сиквелом, він також «добре стоїть на своїх двох» і виступає цілком самодостатньою історією.

Гослінг прийшов у захват від шансу попрацювати разом з Фордом:

Було неймовірно стати частиною цього фільму. Адже це така важлива частина історії кінематографа. [Було неймовірно], будучи великим шанувальником Харрісона, отримати шанс з ним попрацювати і тусуватися на таких заходах, як Comic-Con]. Мені дуже пощастило.

Актор додав, що Форд, який відомий завдяки втіленню таких культових персонажів, як Хан Соло з «Зоряних воєн» і Індіана Джонс, є «набагато крутішим, ніж його герої».

В інтерв'ю для Collider Ана де Армас, яка грає в «Той, хто біжить по лезу 2049» дівчину на ім'я Джої, тепло відгукнулася про роботу з режисером Дені Вильньовим:

Він просто чарівний. Він дуже розумний і дуже хоробрий. Але в той же час він уразливий, у нього є ця чутливість і розумна емоційність, які дозволяють знайти підхід до такого матеріалу.

На питання про те, чому Вільньов погодився стати біля керма проекту, він відповів, що фільм Рідлі Скотта багато для нього значить і надихнув його стати режисером:

Я не хотів, щоб хтось його зіпсував. [«Той, хто біжить по лезу»] є одним з моїх найулюбленіших фільмів, я виріс разом з ним і завдяки йому я вирішив стати режисером. Він був частиною народження цього бажання, мрії. Я просто не міг сказати ні. Але я погодився не спонтанно. Це непросте завдання, це був серйозний виклик, але ми добре повеселилися, працюючи над ним.

Також у «Той, хто біжить по лезу 2049» з'являться Робін Райт, Джаред Лєто, Дейв Батіста, Маккензі Девіс і Сільвія Хукс.

Клікайте на зображення, щоб розглянути його ближче. Більше кадрів ви знайдете в нашій галереї.

Другий український трейлер кінофільму дивіться тут.

В українські кінотеатри «Той, хто біжить по лезу 2049» прибуде 5 жовтня.

1581 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: