Марго Роббі продюсує фантастичний трилер для Warner Bros.

8 серпня 2017,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Загону самогубців» Марго Роббі пригледіла для себе новий продюсерський проект.

Актриса і продюсер продовжує співпрацювати зі студією Warner Bros., і їх наступним спільним фільмом стане науково-фантастичний трилер «Augmented» («Збільшений»), повідомляє The Hollywood Reporter.

Сценарій до фільму написав Марк Тауненд, сценарист з Чорного списку перспективних сценаріїв.

У 2016 році у Чорний список потрапив його сценарій «Contingency Protocol» («Протокол непередбачених обставин»), який Тауненд згодом продав компанії Broad Green Pictures за шестизначну суму.

Разом з Роббі «Збільшеного» буде продюсувати Деніз Ді Нові, продюсер фільмів «Едвард руки-ножиці», «Це безглузде кохання» і «Фокус», в останньому з яких Роббі виконала головну жіночу роль. Цього року Ді Нові дебютувала в режисурі з трилером «Незабутнє».

У вересні на кінофестивалі в Торонто Роббі представить байопік «Я, Тоня», де зіграє відому фігуристку, а після її можна буде побачити у фільмах «Термінал» і «Прощай, Крістофер Роберт» з Доналом Глісоном.

Наступним великим продюсерським проектом Роббі стане супергеройський екшен «Сирени Готем-сіті», де вона повернеться в образі коханої глядачами лиходійки Харлі Квінн. Також ходять чутки, що вона може зіграти Шерон Тейт у новій кінокартині Квентіна Тарантіно.

3535 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: