Розкрито тривалість фільму «Тор: Рагнарок»

30 липня 2017,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Тор: Рагнарок» буде найкоротшим фільмом MCU.

В інтерв'ю SDCC для сайту Collider режисер Тайка Вайтіті повідомив, що «Тор: Рагнарок» буде йти десь 1 годину 40 хвилин:

Думаю, його нинішня версія становить приблизно 100 хвилин. Це не буде дуже довгий фільм. Вважаю, що історії виходять краще, коли ти залишаєш глядача з бажанням побачити більше.

Режисер додав, що його супергеройський екшен настільки перенасичений подіями, що від такої тривалості тільки виграє:

Цей фільм рухається дуже швидко, там постійно щось відбувається. Думаю, що люди все одно будуть відчувати себе змученими в кінці, оскільки побувають у цій великій пригоді, тому вважаю, що нам не потрібен тригодинний фільм.

Для порівняння перший «Тор» йде 1 годину 55 хвилин, а «Тор 2: Царство темряви», який раніше ділив звання найкоротшого фільму MCU з «Неймовірним Халком», — 1 година 52 хвилини.

Найтривалішим фільмом кіновсесвіту на сьогоднішній день є «Перший месник: Протистояння». Він триває 2 години 27 хвилин.

Тим не менш, Вайтіті обіцяє багато вирізаних сцен, які будуть присутні на Blu-ray:

Буде багато видалених сцен. Відмінних сцен. Смішних моментів — не можна вмістити [фільм] все. Як я кажу, треба вбити цих цуценят; тому ми вирізали деякі [хороші] речі. Але ці сцени існують, і глядачі зможуть їх побачити.

На Comic-Con був представлений новий трейлер і постер третього супергеройського сольника з Крісом Хемсвортом у головній ролі. Локалізований постер ви можете побачити нижче.

У фільмі також зіграють Том Хіддлстон, Марк Руффало, Кейт Бланшетт, Ентоні Хопкінс, Тесса Томпсон, Ідріс Ельба, Джефф Голдблюм, Карл Урбан, Джеймі Александер, Бенедикт Камбербетч і Сем Ніл.

В українські кінотеатри «Тор: Рагнарок» увірветься 2 листопада.

2588 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: