Дженніфер Еністон і Різ Візерспун возз'єднаються в новому сіткомі

29 липня 2017,  18:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон вперше після завершення культових «Друзів» виконає головну роль в серіалі.

Для свого повернення на ТБ через 13 років після «Друзів» Еністон пригледіла для себе одну з основних ролей в поки що безіменному серіалі, який розповість про будні працівників ранкових шоу в Нью-Йорку, повідомляє The Hollywood Reporter.

Компанію Еністон в цьому сіткомі складе Різ Візерспун, яка нещодавно отримала номінацію на «Еммі» за свою гру в драматичному серіалі «Велика маленька брехня».

Актриси вже працювали разом – Візерспун з'явилася в двох серіях «Друзів» у 2000 році, де зіграла розбалувану молодшу сестру Рейчел, героїні Еністон.

З тих пір вони є хорошими подругами і часто зустрічаються на різних заходах, де позують перед камерами в обнімку.

У наступні тижні проект буде представлений таким великим кабельним каналам, як HBO, і сервісам потокового мультимедіа, як Netflix.

Серіал базується на оригінальній ідеї колишнього глави драматичних програм HBO Майкла Елленберга. Сценарій до нього напише Джей Карсон, що працює над «Картковим будиночком». Він буде виконавчим продюсером проекту разом з номінантом на «Оскар» Стівеном Кловзом, відомим завдяки своїй роботі над «Вундеркіндами» і «Гаррі Поттером». Еністон і Візерспун також значаться в списку продюсерів серіалу.

Минулої зими Еністон можна було побачити в кіно в комедії «Новорічний корпоратив», а цього року актриса з'явиться у військовій драмі «Жовті птахи».

Найближчими проектами Візерспун є комедія «Знову вдома» і диснеївська фантастика «Складки часу».

1231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: