Цікаве про фільм «Мій ангел»

25 липня 2017,  16:33 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Бельгійська фантастична мелодрама від продюсерів та сценаристів успішних стрічок «Містер Ніхто» та «Надновий заповіт» виходить в прокат 27 липня.

Фільм розповість неймовірну історію кохання чоловіка-невидимки на ім’я Ангел. На хлопчика, якого привела на світ коханка ілюзіоніста через 9 місяців після його загадкового зникнення, чекала доля довічної ізоляції та самотності. Але одного разу він зустрів Мадлен – маленьку дівчинку, що була єдиною, хто зміг відчути його присутність. Минають роки, дитяча дружба переростає в кохання, але дівчина так і не дізнається про те, що Ангел невидимий. Чи залишиться шанс у кохання, якщо одного дня Мадлен наважиться відкрити очі?

Режисер стрічки Гаррі Клевен разом зі своїм другом, відомим продюсером Жако Ван Дормелем, задумували зняти фільм з невеликим бюджетом швидко і просто для власного задоволення. Однак з часом до проекту стали долучатися великі інвестори, і «Мій Ангел» ставав все більш значущим та якісним. Разом з тим режисеру вдалося втілити первинне авторське бачення та відстояти важливість присутності у фільмі маловідомих, але талановитих акторів.

Роль головної героїні виконували одразу три актриси: Ханна Бодро зіграла Мадлен-дитину, Майя Дорі – дівчину-підлітка, а Флер Жеффріє - дорослу жінку. Матір Ангела втілила Еліна ЛовенсонЛурд», «Чорна Венера»).

Міжнародна прем’єра фільму відбулася на кінофестивалі фантастичних фільмів у Сіджесі. Особливої уваги заслуговує витончене зображення стрічки, з мальовничими крупними планами та гіпнотичною грою світла. Робота оператора здобула декілька номінацій на європейських кінофестивалях та нагороду за найкращий дебют на фестивалі кінооператорського мистецтва Сamerimage’16.

Стрічку можна буде переглянути у містах: Буча, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Одеса, Стрий, Суми, Ужгород, Харків, Хмельницький.

2426 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...