Цікаве про фільм «Постріл в безодню»

21 червня 2017,  17:21 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий прес-реліз кримінального трилера «Постріл в безодню», в якому розповідається цікавий метод написання сценарію, думки і роздуми творців фільму:

Фатальна випадковість, смертельна трагедія, і все його життя летить шкереберть… Опинившись за гратами, він повинен навчитися жити за новими законами. Ти повинен стати борцем, авторитетом або опинишся жертвою. Яку ціну доведеться заплатити, щоб вижити в цьому пеклі, з якого немає дороги назад?..

Про фільм «Постріл в безодню»

Американський кримінальний бойовик, створений Ріком Романом Во з Ніколаєм Костер-Вальдау і Джоном Бернталом в головних ролях. Головний герой фільму «Постріл в безоднюу» (Shot Caller) – нещодавно вийшовший з в'язниці, гангстер – змушений вчинити великий злочин, щоб конкурувати з бандою Південної Каліфорнії. З часом незначна конкуренція переростає в справжню війну і ставить під загрозу смерті і тюрми не тільки головного героя.

Цікаві факти

  • Для написання сценарію фільму «Постріл в безодню» режисер Рік Роман Во досліджував тюремні банди, зображуючи із себе агента поліції, що працює під виглядом злочинця, отримавшого умовно-дострокове звільнення. Це допомогло йому зібрати достовірний матеріал про ув'язнених та охорону в'язниці.
  • Актори Джон Бернтал і Бенджамін Бретт раніше вже працювали з режисером Ріком Романом в його фільмі 2012 року під назвою «Стукач».
  • Зйомки фільму «Постріл в безодню» проходили в Альбукерці, Санта-Фе і Нью-Мексиско.
  • Бюджет фільму «Постріл в безодню» склав близько 3 мільйонів доларів.

Режисер Рік Роман Во про фільм «Постріл у порожнечу»

Щоб отримати реальне розуміння в'язниці і банд, які керують цими установами, я став таємним агентом в Каліфорнії. Те, що починалося як просте дослідження, стало дворічною одіссеєю. Коли двері відчинилися, я отримав доступ до цього жорстокого світу. Ніхто не знав, що я режисер. Вони просто бачили мене як поліцейського новачка, тому ніщо не піддавалося цензурі. Я швидко дізнався, що охоронці можуть управляти дверима і воротами, але банди керують тюрмами... «Постріл в безодню» – це справжній погляд на наші в'язничні банди і професійність правоохоронних органів.

Продюсер Гері Майкл Волтерс про фільм «Постріл в безодню»

«Постріл в безодню» – фільм про людину, яка має повноваження приймати рішення щодо життя і смерті в тюрмі. Коли вбивству дають зелене світло, потрібно натиснути гачок, потрібно пустити кулю. Це вимагає нещадності. Це основна потреба. Ти повинен бути безжальним. Ти повинен стати справжньою альфа-собакою, щоб піднятися на вершину.

Продюсер Джонатан Кінг також розмірковує над соціальними проблемами, міркуючи:

У фільмі ми переживаємо процес перетворення звичайного громадянина у людину, якій доводиться мати справу з тюремними законами, щоб вижити. Я думаю, що це говорить про те, що ми розділили суспільство на людей, що чекали, що в'язниця буде мати якесь відношення до їх життя, і людей, які навіть не замислювалися про це. Це дуже достовірна картина тюремної культури і звичаїв. Фільм розкриє нам очі і дасть зрозуміти моралі, норми і поняття життя за гратами.

Дивіться кримінальну драму «Постріл в безодню» у кінотеатрах України з 13 липня.

10805 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: