Перший погляд на Бенедікта Камбербетча в «Війні струмів»

12 червня 2017,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний кадр байопіка «Війна струмів» являє Бенедікта Камбербетча в образі винахідника Томаса Едісона.

Біографічна драма «Війна струмів», чиї події будуть відбуватися в кінці 19 століття, розповість про протистояння двох титанів електрики Томаса Едісона і Джорджа Вестінгауза, кожен з яких прагнув бути першим, хто створить стійку систему подачі струму і представить її на американський ринок.

В образі Едісона Камбербетч виглядає на першому кадрі досить драматично, але це і добре, адже Американська кіноакадемія таке любить.

Вестінгауза втілить на екрані Майкл Шеннон. Судячи по фотографії інженера Вікіпедії, Шеннон може з'явитися в «Війні струмів» з пишними вусами.

Компанію їм складуть Том Холланд, який зіграє новатора в області електроенергетики Семюела Інсулла, і Ніколас Холт, який стане винахідником і інженером Ніколою Теслою.

Подружжя головних героїв Мері Едісон і Маргариту Вестінгауз втілять Таппенс Мідлтон і Кетрін Вотерстон.

Режисером байопіка виступає Альфонсо Гомез-Рейон, що зняв драму «Я, Ерл і вмираюча дівчина». Автором сценарію і виконавчим продюсером «Війни струмів» є Майкл Мітнік, що працював над серіалом «Вініл».

Також продюсують фільм володарі премії «Оскар» Харві Вайнштейн і Стівен Зелліан.

В американський прокат «Війна струмів» вийде 22 грудня в розпал святкового сезону, посісти чільне місце в якому у даного байопіка є хороші шанси.

1432 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: