Нова «Матриця» не буде рімейком

19 березня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що перезапуск «Матриці» не буде рімейком оригінальної трилогії з Кіану Рівзом.

Однією з головних новин тижня стало повідомлення про те, що студія Warner Bros. готує перезапуск культової наукової фантастики сестер Вачовські «Матриця».

Писати до нього сценарій доручили Заку Пенну, що працював над супергеройськими екшенами «Люди Ікс 2» і «Месники», але шанувальники зустріли цю новину вороже, тому сценарист вирішив пролити світло на нову «Матрицю», написавши у Twitter, що вона не буде рімейком старого фільму:

Все, що я можу сказати зараз, це те, що ніхто не зможе і не повинен ПЕРЕЗАПУСКАТИ «Матрицю». Люди, які знають «Аніматрицю» і комікси, зрозуміють. Поки не можу це коментувати, але можу сказати, що слова «перезапуск» і «рімейк» були зі статті. Давайте перестанемо відповідати на неточні новини.

Сценарист розкрив, що його фільм буде новою історією, яка відбувається в тому ж всесвіті, що і події оригінальної «Матриці»:

Чи хочу я побачити більше історій, які відбуваються у всесвіті «Матриці»? Так. Оскільки це чудова ідея, яка породжує відмінні історії. Подивіться на те, що люди роблять зі всесвіту «Люди Ікс». Після «Логана», «Легіону» і «Дедпула» хіба хтось хоче, щоб вони зупинялися? Не я.

Пенн додав, що Рівз, виконавець ролі Нео в трилогії Вачовські, є незамінним у цій історії і що ніхто не збирається шукати йому заміну у новому фільмі франшизи:

Якщо б я шукав актора на роль Кіану Рівза, я б запросив Кіану Рівза.

Зараз режисер працює над науково-фантастичним екшеном Стівена Спілберга «Першому гравцеві приготуватися», який вийде на екрани в березні 2018 року.

Про дату виходу нової «Матриці» говорити ще надто рано.

1152 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: