У «Готемі» з'явиться суперлиходій Ра 'а аль Гул

4 березня 2017,  21:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходієм Ра'c аль Гулом в серіалі «Готем» стане актор «Гри престолів» Александр Сіддіг.

Цієї весни до «Готему» прибуде лідер Ліги тіней Ра'с аль Гул у втіленні Сіддіга.

Повідомляється, що, піднявши завісу з таємного співтовариства Суд Сов, Брюс Вейн (Девід Мазоуз) дізнається, що ним керує енігматичниый Ра'с аль Гул, чиє минуле покрито таємницею. Могутній суперлиходій використовує хитрість і обман, щоб знищувати своїх супротивників, тому він стане найнебезпечнішим ворогом, з яким коли-небудь стикався майбутній Бетмен.

Не встиг Брюс отямитися після зустрічі з Джокером (Камерон Монахен), як йому доведеться воювати з самим Ра'с аль Гулом.

Сіддіг стане далеко не першим актором, якому доводилося грати цього знаменитого суперзлодія з коміксів DC. У трилогії Крістофера Нолана про Темного лицаря його втілював Ліам Нісон, а в «Стрілі» ним став Метью Нейбл.

Поки невідомо, в якій з наступних серій «Готема» дебютує Ра'с аль Гул, але передбачається, що він буде головним лиходієм решти 3 сезона.

У «Грі престолів» Сіддіг втілював дорнского принца Дорана Мартелла, який був убитий у першій серії 6 сезону минулого року. Нещодавно актор зіграв у серіалі «Гострі козирки», а в майбутньому з'явиться у драматичному трилері «Занурення» з Алісією Вікандер і Джеймсом Макевоєм і біографічному міні-серіалі «Кеннеді після Камелота».

Раніше ви могли бачити цього актора в серіалах «Зоряний шлях: Далекий Космос 9» і «Демони Да Вінчі» і пригодницькій драмі «Царство небесне».

«Готем» повернеться з новими серіями 24 квітня.

3046 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: