Перший погляд на Емілі Блант в образі Мері Поппінс

4 березня 2017,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний кадр фільму «Мері Поппінс повертається» представляє перший погляд на Емілі Блант в образі чарівної няні.

У сімейному мюзиклі «Мері Поппінс повертається» легендарна няня Мері Поппінс повертається через 20 років до вже дорослих Майкла і Джейн Бенксів, щоб повернути в їх житті зниклі радість і відчуття дива.

На першому кадрі, представленому вчора на сайті Entertainment Weekly, Блант постає перед нами на весь зріст в костюмі міс Поппінс: у синьому смугастому пальто, рожевому капелюшку з квітами, блакитних рукавичках і бордових туфлях, чиї кольори і елементи відсилають до костюма Джулі Ендрюс в «Мері Поппінс» 1964 року.

У лівій руці няня тримає свою чарівну валізку, де вміщується все необхідне. Його оригінальний зовнішній вигляд був повністю змінений, ставши набагато яскравішим, ніж в класичному фільмі.

Стоїть героїня перед будинком у вигаданому провулку Вишневого дерева, де 20 років тому вперше влетіла в життя сім'ї Бенксів.

Компанію Блант в «Мері Поппінс повертається» складуть Меріл Стріп, Колін Ферт, Лін-Мануель Міранда, Емілі Мортімер і Бен Вішоу.

Режисером кінокартини, чий сюжет буде заснований на різних творах письменниці Памели Ліндон Треверс про чарівну няню, є Роб Маршалл.

У світовий прокат «Мері Поппінс повертається» вийде 25 грудня 2018 року.

1314 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: