Перший погляд на Терона Еджертона на зйомках «Робіна Гуда»

26 лютого 2017,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Почалися зйомки пригодницького фільму «Робін Гуд: Початок», і на знімальному майданчику був помічений виконавець головної ролі Терон Еджертон.

Для зйомок кінокартини «Робін Гуд: Початок» британський режисер Отто Баферст разом з кастом і знімальною групою вирушив до Хорватії, де в середньовічний Ноттінгем перетворилися замки та краєвиди курортного міста Дубровник.

Чому саме Дубровник, а не рідна Англія? Режисер пояснює свій вибір такої локації в інтерв'ю для хорватських медіа:

Я три місяці шукав Ноттінгем в Англії, але безуспішно. І тоді я побачив Дубровник і зрозумів, що це воно.

На свіжих фотографіях зі знімального майданчика «Робіна Гуда: Початок» можна побачити Еджертона в образі головного героя історії, який переодягнувся в костюм лицаря, а поруч з ним – Ів Х'юсон, яка грає його кохану леді Меріан.

Бюджет фільму становить від $70 до $100 мільйонів, як повідомляють місцеві ЗМІ, що робить нову адаптацію пригод легендарного Принца злодіїв другою найдорожчою кінокартиною, яку коли-небудь знімали в Хорватії. Хто встиг обігнати «Робін Гуд: Початок»? Раніше в Дубровнику проходили зйомки «Зоряних воєн: Останній джедай», чий бюджет поки не розголошується, але навряд чи він буде сильно відрізнятися від бюджету «Зоряних воєн: Пробудження сили», який склав $245 мільйонів.

Також в цих місцях знімали «Гру престолів», де Дубровник служить столицею Вестероса — Королівською Гаванню.

Разом з Еджертоном і Х'юсон в «Робін Гуд: Початок» зіграють Джеймі ДорнанП'ятдесят відтінків сірого»), Бен МендельсонБунтар-один. Зоряні війни: Історія»), Джеймі ФоксДжанго звільнений»), Пол АндерсонЛегенда Х'ю Гласса»), Джошуа ХердманГаррі Поттер і Дари Смерті: Частина 2») і Тім МінчінБлудлива Каліфорнія»).

Продюсером фільму виступає Леонардо ДіКапріо.

У світовий прокат «Робін Гуд: Початок» вийде 22 березня 2018 року. Чекаємо оголошення його дати виходу в українські кінотеатри.

1458 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: