Іван Реон стане марвелівським лиходієм

23 лютого 2017,  14:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Одного з основних лиходіїв марвелівського серіалу «Нелюди» втілить зірка «Гри престолів» Іван Реон.

Актор, який став всесвітньо відомим завдяки ролі садиста Рамсі Болтона в «Грі престолів», зіграє в новому телесеріалі від Marvel і ABC суперзлодія Максимуса.

Максимус є Нелюдом, який вперше з'явився в коміксах про Фантастичну четвірку в лютому 1966 року і був створений Стеном Лі і Джеком Кірбі. Він має суперінтелект і глибокі знання фізики, механіки, біології, тому обрав для себе долю винахідника.

Його брат, Чорний грім, стоїть на чолі Нелюдів, які вважають його своїм королем. Максимус з його розумом і чарівливістю люто відданий народу Аттілан і особливо братові, приховуючи своє сильне бажання носити корону самому. Пізніше він стає відомий як Максимус Божевільний.

Цікаво, що прізвище Максимуса — Болтагон, що нагадує прізвище лиходія Реона з «Гри престолів».

Шоураннером серіалу виступає Скотт Бак, що працював над «Декстером» і «Залізним кулаком». Про кастинг Реона він сказав наступне:

Максимус — дуже складний персонаж. Приємний, привабливий, трагічний і лиходійський одночасно, і я дуже радий, що його втілить хтось, хто володіє таким значним талантом, як Іван.

Перші дві серії серіалу «Нелюди», які зніме Роель Рейн, будуть показані в кінотеатрах IMAX, за два тижні до прем'єри серіалу на каналі ABC.

Прем'єра перших двох серій «Нелюдів» в IMAX відбудеться на початку вересня, на телебаченні вони вийдуть пізніше цієї осені.

1692 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: