Що сталося з мутантами в коміксах «Старий Логан»?

16 лютого 2017,  19:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Логан: Росомаха» заснований на серії коміксів «Старий Логан», де з мутантами сталася жахлива трагедія.

Драматичні трейлери заключної частини трилогії пригод невразливого мутанта у втіленні Х'ю Джекмана повідомили нам, що в недалекому майбутньому в світі залишиться дуже мало мутантів, куди ж вони раптом поділися?

В останній раз під час Росомахи ми були в «Людях Ікс: Дні минулого майбутнього», в кінці яких йому разом з молодим Чарльзом Ксавьером (Джеймс Макевой), Магніто (Майкл Фассбендер), Містик (Дженніфер Лоуренс) і іншими Людьми Ікс вдалося запобігти створенню Вартою — роботів, які в майбутньому ледве не винищили всіх мутантів. Повернувшись у свій час, Логан побачив усіх своїх друзів, включаючи Джин Грей (Фамке Янссен) і Циклопа (Джеймс Марсден живими і працюючими вчителями у процвітаючій Школі Ксав'єра для обдарованих підлітків.

Події «Логана», де разом з Росомахою з Людей Ікс повернеться тільки Професор Ікс (Патрік Стюарт), збираються переписати цей хепі-енд, і раз фільм заснований на коміксах про постарілого Логана, то можна припустити, що передісторія зникнення мутантів у них може виявитися схожою. Але тримайтеся, оскільки вона досить трагічна.

У коміксах «Старий Логан», чиї події відбуваються 50 років після масштабної війни супергероїв і суперлиходіїв, в якій здобули перемогу останні, поділивши між собою світ. Під час цієї війни на школу мутантів напали, Росомаха виступив проти ворогів, намагаючись врятувати учнів, і вбив всіх лиходіїв. Але після битви він виявив, що це була ілюзія, яку наслав на нього Містерія, щоб знищити Людей Ікс, що було йому і його соратникам не по зубах.

Коли ілюзія розвіялася Логан побачив, що стоїть серед трупів всіх своїх друзів, і тоді поклявся більше не використовувати свої сили, заявивши, що його супергеройське альтер-его Росомаха загинуло в той же день. Це знищило колись невразливого мутанта емоційно і ментально, він залишив особняк у шоковому стані і спробував вбити себе, кинувшись під поїзд. Так і загинув Росомаха, і з тих пір Логан півстоліття не випускав свої кігті.

Глибока депресія, в якій знаходиться мутант в трейлерах дозволяє припустити, що у фільмі може бути використане таке пояснення зникнення його друзів, хоча кінематографісти могли придумати і інший сюжетний поворот, який кардинально відрізняється від коміксів «Старий Логан», де відсутні Професор Ікс і Ікс-23 (Дафні Кін).

Що сталося з мутантами в кіновсесвіті Людей Ікс дізнаємося при перегляді «Логана», який дебютує в українських кінотеатрах 2 березня.

6657 

1 коментар

Вилка В-Голове

20 лютого 2017, 16:25

Говорилось как-то, что почти все мутанты ВЫМЕРЛИ, из-за суперинфекции. Значит, мой любимый тоже вымер, а мне не нужен мир без него. С Логаном, но без любимого. Так что фильм смотреть не стану.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: