Новий закулісний погляд на Міллу Йовович у фінальній «Оселі зла»

16 лютого 2017,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Оселі зла: Фінальна битва» Мілла Йовович поділилася новим закулісним знімком з собою в образі Еліс.

Актриса опублікувала в Instagram свій портрет, зроблений на зйомках «Оселі зла: Фінальна битва», автором якого став її колега по фільму Оуен Мекен:

Мене звуть Еліс. Фото: @eoincmacken Я так пишаюся серією фотографій, які ти зробив на зйомках, не можу дочекатися, коли люди побачать їх всі! #residentevilthefinalchapter

Пізніше Мэкен порадував іншим портретом Еліс у своєму Instagram:

Ця жінка @millajovovich є натхненням. Цей фільм припікає зад. Це прем'єрна ніч в США. Ідіть і дивіться його, відкрийте свої вени екшену і відпустіть себе, цей фільм точно крутий. #residentevilthefinalchapter Портрет зроблений на знімальному майданчику в Південній Африці, 2015 рік.

Але не думайте, що всі знімки зі зйомок фінальної «Оселі зла» були серйозними, що підтверджує наступна спільна фотографія Йовович і Мекена:

Це день прем'єри #residentevilthefinalchapter.... ось що відбувається, коли у вас є одноразові камери на зйомках разом з @millajovovich

Більше цікавих знімків зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

«Оселя зла: Фінальна битва» виходить в український прокат сьогодні, 16 лютого. Квитки на зручні для вас сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

1415 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: