«Плащ і Кинджал» знайшов своїх головних акторів

1 лютого 2017,  19:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel оголосила імена акторів, які виконають головні ролі в супергеройському серіалі «Плащ і Кинджал».

У центрі подій серіалу «Плащ і Кинджал» будуть двоє тінейджерів з різних соціальних верств Тенді Боуен і Тайрон Джонсон, які закохуються один в одного, намагаючись упоратися з новопридбаними суперздатностями.

Тенді відому як Кинджал втілить зірка диснеївських серіалів «В ударі» і «Важкий випадок» Олівія Холт а Тайрона відомого як Плащ зіграє Обрі Джозеф, що з'явився в міні-серіалі «Одного разу вночі».

Виконавчий продюсер і шоураннер «Плаща і Кинджала» Джо Покаскі, працює над 1 сезоном «Зірвиголови», сказав в офіційній заяві:

Персонажі Тенді і Тайрона завжди для мене виділялися з моєї першої зустрічі з ними на сторінках коміксів Marvel, яка відбулася, коли я був хлопчиком. Коли Олівія і Обрі читали свої ролі, ці персонажі зістрибнули зі сторінки. Ми з нетерпінням очікуємо побачити, що ці талановиті молоді актори привнесуть у всесвіт Marvel.

Офіційний сайт Marvel описує Тенді як колись привілейовану маленьку дівчинку, яка бачила, як її сім'ю знищує катастрофічний шторм, який вирвав з коренем її життя. Тепер вона подорослішала, і несподівана зустріч з хлопцем на ім'я Тайрон стає початком того, що знову змінить її життя.

Молодий Тайрон лише хотів довести, що він безстрашний. Але коли все, що було йому дорого, відняли, життя навчило Тайрона боятися. Він став старше і більш закритим, хлопець воліє ховатися від зовнішнього світу. Але коли він зустрічає дівчину на ім'я Тенді, його життя змінюється назавжди.

Серіал також продюсують Стен Лі, Джозеф Лоуб і Джо Кесада.

Прем'єра «Плаща і Кинджала» відбудеться в 2018 році.

1242 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: