Джокер з «Готема» натхненний Марком Хеміллом

1 лютого 2017,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Готема» Камерон Монахен розкрив, що його Джокер був натхненний Джокером Марка Хемілла.

Попередні серії 3 сезону «Готема», нарешті, показали, як психопат Джером Валеска став повноцінним Джокером і вирішив тероризувати юного Брюса Вейна (Девід Мазоуз) у своєму моторошному парку розваг.

На честь повернення свого персонажа на екрани Монахен дав інтерв'ю для Comic Book, в якому розповів про створення своєї версії відомого готемського психопата і про те, хто його надихнув.

Найвідоміших Джокерів на великому екрані втілили Джек Ніколсон, Хіт Леджер, що отримав за цю роль посмертний «Оскар», і, який дебютувавший у цьому образі минулого літа, Джаред Лєто. Але Монахен заявляє, що не хотів їх копіювати, а створити свого Джокера таким, який буде гідний культу цього лиходія:

Ніколи не було такого моменту, щоб я спеціально копіював іншого актора. Більше того, я ріс, дивлячись на те, як інші актори створювали Джокера для мене, і очевидно, що частково я повинен був вшанувати Джокера, тому я хотів, щоб ви знали, що я зіграв його, використовуючи свої можливості найкращим чином так, щоб здавалося, що я віддаю данину цьому персонажу.

Тим не менш, актор зізнається, що на нього значною мірою вплинув анімаційний Джокер, якого озвучує Хемілл:

Якщо хтось [конкретний] і надихнув мою гру, то це буде анімаційний Джокер Марка Хемілла, якого, думаю, я вже згадував у інтерв'ю з вами раніше, але його втілення було єдиним, звідки мені було комфортно щось взяти, і оскільки з'являлася велика відмінність в перекладі з анімації на живу гру. А більшість мого натхнення, коли це було можливо, відбувалося з самих коміксів.

Як вам Джокер у втіленні Монахен? Порівняти його з Джокером Хемілла можна, подивившись торішній мультфільм «Бетмен: Вбивчий жарт».

«Готем» повернеться з новими серіями 24 квітня.

3700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: