Себастьян Стен зіграє чоловіка Марго Роббі в «Я, Тоня»

18 грудня 2016,  00:32 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Першого месника: Протистояння» Себастьян Стен отримав роль чоловіка героїні Марго Роббі в байопіку «Я, Тоня» («I, Tonya»).

Спортивний байопік «Я, Тоня» розповість про амбітну фігуристку Тоні Хардінг, яка підбирається до перших місць американських чемпіонатів з фігурного катання, але майбутнє дівчини в цьому спорті опиняється під питанням, коли в її кар'єру втручається її хлопець.

Тоню зіграє зірка «Загону самогубців» Марго Роббі, а Стен стане її хлопцем, чоловіком, з яким фігуристка в результаті розлучилася, Джеффом Гіллоулі. Одного разу він разом з охоронцем фігуристки Шоуном Екхардтом найняв Шейна Стента, щоб той напав на Ненсі Керріган, суперницю Тоні під час чемпіонату США 1994 року.

Разом з Роббі і Стеном в байопіку з'явиться Еллісон Дженні.

Режисером кінокартини є Крейг Гіллеспі, що зняв «Ларса і справжню дівчину».

Навесні Стена можна було побачити в «Першому меснику: Протистояння» в образі Бакі Барнса, головної причини війни Капітана Америки і Залізної людини. У наступному році він зіграє в драмі «Ми завжди жили в замку» з Александрою Даддаріо, комедії Стівена Содерберга «Щасливчик Логан» і драмі «I'm Not Here» з Дж.К. Сіммонсом.

Прем'єра «Я, Тоня» відбудеться у 2018 році.

1294 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: