Перший погляд на Белль і Гастона в «Красуні і чудовисько»

16 грудня 2016,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр «Красуні і чудовиська» представив перший спільний погляд на Белль і Гастона у втіленні Емми Вотсон і Люка Еванса.

Якщо ви дивилися диснеївський мультфільм «Красуня і чудовисько», то напевно пам'ятаєте, що у головної героїні Белль був залицяльник Гастон, перший хлопець на селі. Він вважав себе неперевершеним і сильним, за ним упадали багато дівчат, але тільки не Белль. Чому? Та тому що він був самозакоханим дурнем, який висміював її любов до книг і насміхався над її батьком-винахідником. І для нього дівчина була лише черговим трофеєм, який він хотів дістати через її красу.

Новий Гастон, якого зіграє Еванс, навряд чи сильно відрізнятиметься від свого анімованого прототипу, але на даному кадрі він, принаймні, вирішує завоювати Белль квітами, до чого він не додумався в мультфільмі.

Обидва актора, Вотсон і Еванс, будуть співати в «Красуні і чудовисько», і їх персонажі є єдиними, у яких буде пісня, названа на честь них: «Belle» і «Gaston».

В образі вірного підлизи Гастона на екрані повернеться ЛеФу, якого грає Джош Гад.

Проклятого принца, перетвореного на чудовисько, втілить Ден Стівенс, а також у фільмі можна буде побачити або почути Кевіна Клайна, Юена МакГрегора, Ієна МакКеллена, Емму Томпсон, Стенлі Туччі, Одру МакДональд і Гугу Мбата-Роу.

Режисером кінокартини є володар «Оскара» Білл Кондон.

Більше кадрів з цієї романтичної казки ви знайдете в нашій галереї.

Українська прем'єра «Красуні і чудовиська» відбудеться 16 березня 2017 року.

1954 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: