В «Бунтарі-один. Зоряні війни: Історія» повернеться ще один лиходій

30 листопада 2016,  02:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останній ТВ-ролик спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» натякає, що в ньому повернеться ще один класичний лиходій франшизи — гранд-мофф Вілхафф Таркін.

Якщо ви уважно дивилися новий зловісний ТВ-ролик «Бунтаря-один», то напевно помітили появу в ньому чергової загадкової потилиці, на тлі «Зірки смерті». І їм, швидше за все, є гранд-мофф Таркін, один з перших людей Галактичної імперії і командира «Зірки смерті».

Чутки про появу Таркіна в спін-оффі «Зоряних воєн» ходять вже давно, і, хоча ми ще не бачили його обличчя, але сиве волосся і сірий імперський костюм офіцера в тому моменті натякають, що це буде саме він. Офіційне підтвердження тому, щоправда, ми отримаємо лише подивившись фільм, адже до його прем'єри залишилося всього два тижні. Але було б дивно, якби там не виявилося Таркіна, адже режисер Гарет Едвардс збирається підбити свій спін-офф прямо під події четвертого епізоду, де цей лиходій відіграє важливу роль, тому навряд чи кінематографісти втримаються від спокуси повернути його на екран хоча б на мить.

У «Зоряних війнах: Епізод 4 — Нова надія» гранд-моффа втілив Пітер Кушинг. Кому ж належить потилиця його нового втілення, залишається лише гадати, зате фаворитом у шанувальників для виконання цієї ролі вже довгий час є Чарльз Денс з «Гри престолів».

Двома іншими антагоністами «Бунтаря-один» є імперський адмірал і директор з питань передових збройних досліджень Орсон Кренник у втіленні Бена Мендельсона і сам Дарт Вейдер, якого знову озвучує Джеймс Ерл Джонс.

Нещодавно Мендельсон повідав, що відносини його Кренніка з Вейдером не будуть дружніми.

В українські кінотеатри спін-офф «Бунтар-один. Зоряні війни: Історії», попередній продаж квитків на який вже відкрито на нашому сайті, прибуде 15 грудня.

1800 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: