Новини серіалів про (1989 – ...)

5 травня 2020,  00:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 21 серії 31 сезону хітового мультсеріалу «Сімпсони» Ліза Сімпсон зіткнеться з трьома дівчатами, голосами яких стануть зірки серіалу «Рівердейл» Лілі Рейнхарт, Каміла Мендес та Меделін Петш.

Читати далі...
26 квітня 2020,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії культового комедійного мультсеріалу «Сімпсони» Ліса Сімпсон вчиться медитувати і готується до знайомства з... Богом.

Читати далі...
22 квітня 2020,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена жовта сімейка зі Спрінгфілда зараз разом з усім світом знаходиться на карантині, тому в заставці своєї нової серії «Сімпсони» подорожують на своєму дивані за допомогою технології VR.

Читати далі...
2 березня 2020,  20:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тремти всесвіт, Божевільний Титан Чінос збирається тебе знищити! Бос Marvel Studios Кевін Файгі озвучив пародію на Таноса в новій серії легендарного мультсеріалу «Сімпсони».

Читати далі...
15 лютого 2020,  01:07 | Новини серіалів

Голлівудська пара Джон Ледженд і Кріссі Тіган стануть запрошеними зірками в 12 серії 31 сезону хітового мультсеріалу «Сімпсони», про що вони особисто повідомляють в новому закулісному відео.

У серії «The Miseducation of Lisa Simpson» («Неправильне виховання Лізи Сімпсон») капітан нарешті знаходить у морі скарб, який він шукав все своє життя, і за допомогою відомого співака Джона Ледженда Мардж намагається переконати жителів Спрінгфілда вкласти ці гроші в освітню програму S.T.E.M., яка буде вчити дітей науці, техніці, інженерії та математиці. Так що він заспіває про це пісню, а Тіган зіграє подругу Мардж, яка любить коментувати те, що відбувається.

Цікаво, що Ледженд народився і виріс в містечку під назвою Спрігнфілд, де як раз і живуть мультяшні Сімпсони. Прем'єра серії «Сімпсонів» за участю цієї веселої пари відбудеться 17 лютого за українським часом.

21 січня 2020,  15:59 | Новини серіалів

Знайомтеся, це хлопець Данкан та його весела сімейка. Телеканал Fox поділився повноцінним трейлером свого нового мультсеріалу «Данканвілль».

Нова анімаційна комедія для дорослих (та досить дорослих дітей) від творців легендарного мультсеріалу «Сімпсони» Майка Скаллі і Джулі Такер та володарки премії «Золотий глобус» Емі Полер розповість про життя звичайного 15-річного школяра Данкана (Полер), який вже бачить на горизонті доросле життя: гроші, свободу, машини, дівчат... Але в реальності все інакше: він завжди на мілині, їздить зі своєю мамою, розвозить її подруг з книжкового клубу по домівках і є нянькою для молодшої сестрички. Данкан зовсім пересічний, зате у нього є непересічна уява, в якій він завжди представляє себе найкрутішим.

Перша серія «Данканвілля» вийде на телеекрани 16 лютого.

5 січня 2020,  01:14 | Новини серіалів

Телеканал Fox представив цікавий фрагмент 11 серії 31 сезону легендарного мультсеріалу «Сімпсони», у якому на нас чекає весілля.

У майбутній серії «Сімпсонів» повернеться персонаж на ім'я Арті Зіфф (Джон Ловіц), який був давно схиблений на Мардж (Джулі Кавнер) і всіляко намагався одружити її на собі. Тепер він вийшов з в'язниці і запросив Мардж та Гомера (Ден Кастелланета) на своє весілля, і коли виявляється, що наречену нікому вести до вівтаря, Гомер з радістю погоджується допомогти, і поки він проводжає її до Арті, то несподівано стає дуже емоційним, ніби видає заміж рідну дочку. Насправді ж під фатою ховається... клон Мардж! Схоже, мрія Арті нарешті здійсниться.

Нова серія «Сімпсонів» вийде 6 січня за українським часом.

30 серпня 2019,  14:00 | Новини серіалів

Скучили за принцесою-алкоголічкою Бін та її ельфом Елфо? Тоді вас напевно порадує тизер 2 сезону фентезійного мультсеріалу «Розчарування».

Новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» і «Футурами» Метта Грейнінга розповідає про пригоди принцеси-алкоголічки Бін (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа Элфо (Нат Факсон) та особистого демона Люці (Ерік Андре). Тизер показує похорон Елфо і невтішну принцесу, але, на щастя, у кінці їй вдається зв'язатися з його душею за допомогою чарівного вогню.

«Розчарування» повернеться з новими серіями 20 вересня.

30 червня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився першим тизером нового мультсеріалу Метта Грейнінга «Розчарування» («Disenchantment»).

Ви бачили майбутнє в «Футурамі», ви бачили сучасність в «Сімпсонах»... Яким буде третій хід? Звичайно, подорож у минуле. «Розчарування» розповість про середньовічні пригоди принцеси-алкоголічки (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа (Нат Факсон) та особистого демона (Ерік Андре).

Netflix одразу замовив два сезони «Розчарування», яке, за словами Грейнінга, буде орієнтоване «на дорослу аудиторію».

Прем'єра 1 сезону відбудеться влітку, 17 серпня.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...