Новини фільмів про (1989 – ...)

4 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найдивніший трейлер тижня, звання якого удостоївся трейлер американської комедії «Американський огірочок», де Сет Роген грає діда з їншої епохи та... його онука.

Читати далі...
15 серпня 2019,  20:36 | Новини фільмів

У нашому світі багатії стають багатшими, а бідняки біднішими. Про причини і наслідки явища під назвою капіталізм, а також про те, як змінити систему, поки не пізно, розмірковує документальний фільм «Капітал у XXI столітті».

Головний персонаж фільму Джастіна Пембертона капіталізм. У світі «Капіталу» Сімпсони сусідять з героями Джейн Остін, Уолл-стріт впливає на ціни в Окленді, а причини сьогоднішньої інфляції беруть свій початок від Першої світової війни. У нашому світі бестселер Томаса Пікетті про капітал, який ліг в основу даного фільму, відображає головні проблеми сьогоднішнього дня і формулює головні завдання майбутнього.

«Капітал у XXI столітті» вийде в український прокат через місяць, 12 вересня.

28 березня 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Walt Disney Pictures вирішила підняти настрій шанувальникам легендарної саги про далеку-далеку галактику веселим відео з невдалими дублями фантастичного фільму «Зоряні війни: Останні джедаї».

Відео показує, як Марк Хемілл і Оскар Айзек дуркують в кабінах зорельотів; Дейзі Рідлі не хоче залишатися серйозною і корчить пики в камеру; Джон Бойега не може вимовити складний технічний термін; Келлі Марі Трен випадково ламає бластер; у BB-8 раптово з'являється дитина; а Керрі Фішер нескінченну кількість разів дає ляпас Айзеку, оскільки режисера Райана Джонсона не задовольняє попередній дубль. В якості бонусу Хемілл тут також пародіює діда з «Сімпсонів».

Читайте нашу рецензію на «Зоряні війни: Останні джедаї». З учорашнього дня фільм доступний на Blu-ray.

23 червня 2017,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинском дубляже драматической комедии «Гиппопотам» принял участие Евгений Малуха, известный благодаря дублированию «Альфа» и «Симпсонов».

Читати далі...
21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
11 серпня 2015,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американської сімейки» Софія Вергара озвучить в «Сімпсонах» нову вчительку Барта.

Вчителька місіс Беррера з голосом Вергари з'явиться у середині сезону в серії «Teenage Mutant Milk-Caused Hurdles», де Барт починає пити замінник молока з гормонами, внаслідок чого у нього виростають легкі вусики і настає період раннього статевого дозрівання. Тому приваблива вчителька, якою є Беррера, не обходить його увагу.

Читати далі...
3 лютого 2015,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відбулася 42-я церемонія нагородження Annie Awards, що відзначає досягнення анімаційного кінематографа і телебачення в минулому році. Найбільшу кількість нагород під час неї отримав мультфільм «Як приручити дракона 2».

Творці «Як приручити дракона 2» забрали цілих 6 статуеток «Енні». Серед телевізійних мультфільмів переможцем виявився «Міккі Маус» з перемогами у 5 категоріях, вивівши таким чином в лідери студії DreamWorks Animation і Disney Television Animation.

Перемога на Annie Awards показує, що у мультфільму є хороший шанс завоювати також «Оскар», наприклад, в минулому році так сталося з «Крижаним серцем». Але кілька років тому «Як приручити дракона», отримавши нагороду «Енні», не удостоївся «Оскара». Так що складно сказати, яка доля чекає його другу частину.

Читати далі...