Новини фільмів про (2022)

28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Читати далі...
2 липня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Творці мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» є великими шанувальниками актора Стіва Карелла, який озвучує Гру, на честь чого у новому промо-ролику вони вирішили зробити кросовер з його знаменитим ситкомом «Офіс».

Читати далі...
7 червня 2022,  13:55 | Новини фільмів

Пристебніть ремені безпеки! Новий трейлер комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки: Становлення лиходія» («Minions: The Rise of Gru») показує веселий політ на літаку в компанії безбашенних посіпак (міньйонів).

Читати далі...
30 березня 2022,  21:01 | Новини фільмів

Настав час показати світові, хто міні-бос. Студія Illumination поділилася новим трейлером пригодницько-комедійного мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» («Міньйони: Становлення лиходія»), продовження хітової анімації 2015 року «Посіпаки».

Читати далі...
5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

3 лютого 2020,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в рамках трансляції Супербоула був показаний перший тизер очікуваного комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»).

Читати далі...