Новини про мультфільм (2022)

28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Читати далі...
4 березня 2023,  09:36 | Кастінг

Зірка хітової стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо продовжує підкорювати жанр наукової фантастики, і її наступним проєктом у цьому напрямку стане пригодницький екшен «Трансформери: Час Звіроботів».

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
15 серпня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Армія миленьких жовтеньких створінь, яких назвали посіпаками/міньйонами, вперше з'явилася на великих екранах у 2010 році у мультфільмі «Нікчемний я», миттєво підкоривши серця глядачів різного віку. З того часу ці чарівні посіпаки, які розмовляють своєю кумедною мовою й постійно потрапляють у різні веселі ситуації, які змушують аудиторію голосно сміятися, стали міжнародним культурним феноменом, що захопив світ шаленими темпами. У 2015 році посіпаки отримали свій перший сольний мультфільм, і він, звичайно, заробив мільярд. А тепер вони готові до ще однієї божевільно-кумедної пригоди під назвою «Посіпаки: Становлення лиходія», що розповість про їхнє знайомство з великим та нікчемним лиходієм Ґру...

Читати далі...
4 серпня 2022,  17:00 | Бокс-офіс

Ці маленькі, жовтенькі чудики знову підкорюють світ! Сиквелу хітового мультфільму «Посіпаки», який називається «Посіпаки: Становлення лиходія», вже вдалося обігнати за зборами супергеройський екшен «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
2 серпня 2022,  10:09 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» вже заробив у світовому прокаті понад $660 мільйонів, що ставить його на 6-е місце в рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2022 року.

Читати далі...
9 липня 2022,  21:51 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня у широкий український прокат вийшли очікуваний мультфільм «Посіпаки: Становлення лиходія», українська комедія «Скажені сусіди. Нові історії» та новий гостросюжетний бойовик «Банші» з Антоніо Бандерасом у головній ролі. Плюс розповідаємо про дві цікаві прем'єри від стримінгових платформ.

Читати далі...
2 липня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Творці мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» є великими шанувальниками актора Стіва Карелла, який озвучує Гру, на честь чого у новому промо-ролику вони вирішили зробити кросовер з його знаменитим ситкомом «Офіс».

Читати далі...
7 червня 2022,  13:55 | Новини фільмів

Пристебніть ремені безпеки! Новий трейлер комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки: Становлення лиходія» («Minions: The Rise of Gru») показує веселий політ на літаку в компанії безбашенних посіпак (міньйонів).

Читати далі...
25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

Читати далі...
30 березня 2022,  21:01 | Новини фільмів

Настав час показати світові, хто міні-бос. Студія Illumination поділилася новим трейлером пригодницько-комедійного мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» («Міньйони: Становлення лиходія»), продовження хітової анімації 2015 року «Посіпаки».

Читати далі...
15 серпня 2020,  18:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку серпня легендарний герой бойовиків Жан-Клод Ван Дамм, якому восени виповниться 60 років, опублікував в Instagram 15-секундне відео, де він демонструє свої накачані біцепси.

Читати далі...
5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

3 лютого 2020,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в рамках трансляції Супербоула був показаний перший тизер очікуваного комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»).

Читати далі...