Новини про мультфільм (2020)

18 січня 2021,  21:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий рік приніс нам усім чимало випробувань, після яких хочеться перезарядитися, посміятися, надихнутися й просто відправитися у казкову подорож в хорошій компанії. І з цим вам допоможе наша добірка найкращих мультфільмів 2020 року, які нагадають вам, що добро завжди перемагає зло, не дивлячись ні на що.

Читати далі...
13 січня 2021,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові відправитися у часи Камелота разом з Корпорацією «Таємниця» і битися там з вогнедишним драконом? Студія Warner Bros. Animation організує для вас таку пригоду в своєму новому мультфільмі про Скубі-Ду «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob».

Читати далі...
30 грудня 2020,  17:48 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький мультфільм від студії DreamWorks «Сімейка Крудсів: Нова ера» зумів заробити в світовому прокаті $98,7 млн, що робить його однією з найприбутковіших анімаційних (і не тільки) стрічок року, що минає.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Скубі-Ду!»
Справжні друзі-детективи поспішають на допомогу
26 травня 2020,  21:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пес-детектив Скубі-Ду є одним з найбільш відомих собак світу анімації, оскільки вже більше півстоліття разом зі своїми друзями Шеггі, Фредом, Дафною і Велмою він розкриває на екранах найбільш заплутані злочини. Ця компанія під назвою Mystery Inc вивела на чисту воду безліч лиходіїв в своїх мультсеріалах і повнометражних мультфільмах, але на великому екрані Скубі-Ду не було видно з 2004 року, тобто з прем'єри фільму «Скубі-Ду 2: Монстри на свободі». І коли нарешті студія Warner Bros. вирішила випустити мультфільм про Mystery Inc у кінотеатри, на жаль, світ перевернувся через коронавірус, і «Скубі-Ду!» відправився прямо на стримінгові платформи. Проте його кінотеатральний масштаб не залишився непоміченим і зробив його одним з головних мультфільмів 2020 року, який відмінно підходить для сімейного перегляду.

Читати далі...
24 березня 2020,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Диво-жінки, тримайтеся. У зв'язку зі всесвітнім карантином прем'єра її другого сольника «Диво-жінка 1984», де в образі відважної амазонки повернеться Галь Гадот, переїхала на два місяці вперед.

Читати далі...
6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

11 листопада 2019,  18:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася першим трейлером очікуваної анімаційної картини «Скубі-Ду!», яка покаже маленьких Шеггі, Скубі, Фреда, Вельму і Дафну – майбутню знамениту п'ятірку відважних детективів.

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі (Френк Велкер) та Шеггі (Вілл Форте), яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом (Зак Ефрон), Вельмою (Джина Родрігез) і Дафнойю (Аманда Сайфред) і разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-примару на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

В кінотеатри України «Скубі-Ду!» прибуде 14 травня 2020 року.