Новини зірок з (2018)

10 листопада 2018,  23:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб бути Диво-жінкою, Галь Гадот доводиться постійно тренуватися, і особливе задоволення актрисі приносить бокс, після якого їй хочеться танцювати.

33-річна зірка «Диво-жінки» і «Ліги справедливості» поділилася в п'ятницю в своєму Instagram бойовим відео зі спортзалу, де вона відпрацьовує боксерські прийоми разом з тренером. Після вдалих ударів, які змусили відступити тренера назад, Гадот переможно пританцьовує. На тлі відео звучить знаменита пісня гурту Imagine Dragons «Believer», так що тепер музиканти просто зобов'язані запросити Гадот в свій наступний кліп.

Зараз актриса продовжує зйомки в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», чия прем'єра відбудеться улітку 2020 року.

Вона також озвучила гонщицю Шенк в майбутньому мультфільмі від Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийде в український прокат 22 листопада.

6 серпня 2018,  15:29 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня компанія Disney поділилася кліпом на пісню «Live Your Story», яку виконала зірка номінованого на «Оскар» мультфільму «Ваяна» Аулії Кравальо.

Пісня «Live Your Story» («Живи свою історію») несе надихаючий посил в рамках кампанії «Dream Big, Princess», яка закликає маленьких дівчаток мріяти по-крупному і прагнути до втілення своїх мрій. У кліпі юна співачка і актриса слідує за світлом в чарівну країну, де героїні диснеївських мультфільмів нагадують їй про те, що вона все може і що ніколи не треба здаватися.

Зараз Кравальо виконує одну з центральних ролей в драматичному серіалі «Зліт», а в листопаді вона знову озвучить Моану в мультфільмі «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі», де з'являться багато діснеївських принцес.