Новини про мультфільм (2022)

11 лютого 2023,  21:19 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на премію «Оскар» в номінації Найкращий мультфільм претендують історії про дерев'яного хлопчика, мушлю в черевиках, кота у чоботях, морське чудовисько та дівчинку, яка вміє перетворюватися на велику червону панду.

Читати далі...
8 липня 2022,  23:01 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація голлівудських критиків підбила підсумок першої половини 2022 року, назвавши десятку найкращих нових фільмів, які безперечно варті вашої уваги. І цей рейтинг не обійшовся без нового «Бетмена» з Робертом Паттінсоном у головній ролі та екшену «Топ Ґан: Меверік» з Томом Крузом (без яких зараз не обходиться жоден топ найкращих фільмів).

Читати далі...
16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Я – панда»
Дорослішання, звіріння та інші пригоди підлітків
15 червня 2022,  23:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте себе у підлітковому віці? Навчання, гормони, перше кохання, конфлікти з батьками, які не поділяють вашу любов до модної музики чи одягу? Так, непростий це час у житті кожної людини. Але уявіть, як би все ще стало складніше, якби до цього всього додалася дуже дивна суперсила – перетворення на гігантську червону панду щоразу, коли вас захоплюють сильні емоції… Саме в такій непростій ситуації опиняється головна героїня нового мультфільму від Pixar «Я – панда».

Читати далі...
14 червня 2022,  10:39 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр цього тижня стане нова комедійна анімація «Я – панда» від знаменитих голлівудських кіностудій Disney та Pixar. Ви зможете переглянути її на екранах українських кінотеатрів з 16 червня.

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

Читати далі...
20 березня 2022,  18:33 | Новини фільмів

Провідні американські кіногіганти The Walt Disney Company, Sony Pictures, Warner Bros. Pictures і Paramount Pictures та стримінговий сервіс Netflix підтримали Україну на тлі повномасштабної російської агресії, що розпочалася 24 лютого, та зупинили прокат своїх фільмів на території росії на невизначений термін.

Читати далі...
14 липня 2021,  14:19 | Оновлення

Пропонуємо до перегляду український тизер-трейлер нової анімації від Disney і Pixar - «Я – панда», яка вийде в кінотеатрах з 10 березня 2022 року.

Читати далі...