Новини фільмів про (2019)

18 листопада 2020,  13:56 | Новини фільмів

Кінопрокат переживає не найкращі часи – в зв'язку з пандемією гучні прем'єри переносяться на невизначене світле майбутнє, кінотеатри працюють з обмеженнями і зазнають збитків. Але інтерес глядачів до походів в кінотеатр не впав і ось, прокатники прислухалися до порад самих же глядачів – показувати повторно успішні фільми. Наприклад, з завтрашнього дня, в повторний прокат виходять два фільми: «Красуня на всю голову» з Емі Шумер і «Королівський коргі» в озвучці Олександра Педана.

А які фільми ви б хотіли подивитися або передивитися в кінотеатрах? Пишіть в коментарях!

Читати далі...
14 квітня 2020,  18:01 | Новини фільмів

Творці успішного минулорічного мультфільма «Королівський коргі» представили свіжий трейлер мультфільму «Сімейка бігфутів» – продовження історії сім'ї снігових людей. Дату старту в українських кінотеатрах дізнаємося після карантину.

Читати далі...
27 лютого 2019,  02:48 | Новини фільмів

В анімації «Королівський коргі» актор і шоу-мен Олександр Педан озвучив роль улюбленця Її Величності і головного героя – коргі Рекса.

Читати далі...
24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
22 грудня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кумедний бельгійський мультфільм «Королівський коргі» обзавівся своїм офіційним українським тизер-трейлером, який підтверджує, що він вийде в прокат в Україні весною, 7 березня 2019 року.

Головним героєм «Королівського коргі» буде милий коргі на прізвисько Рекс, який стає новим жителем в Букінгемському палаці, де влаштовує справжній переполох. Трейлер описує його як «зухвалого, симпатичного і пустотливого» молодого пса, і поки королева Єлизавета II дуже йому радіє, принц Філіп та вся прислуга замку потерпають від його витівок.

Мультфільм режисера Бена Стассена покажуть у форматах 2D і 3D.

30 жовтня 2018,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер музичного байопіку «Богемна рапсодія», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові трейлери мультфільмів «Як приборкати 3: Прихований світ» і «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», фентезі «Мері Поппінс повертається» і байопіку «Рокетмен», плюс інтригуючий ТБ-ролик фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
24 жовтня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ще не закохані в цих маленьких милих песиків? Тоді тизер-трейлер мультфільму «Королівський коргі» це швидко виправить.

«Королівський коргі» покаже пригоди Рекса, найулюбленішого пса в Британській монархії, який втрачає з поля зору свою господиню і зустрічає клан собак різних порід, які б'ються одне з одним. Поки Рекс переживає цю епічну подорож, щоб повернутися до королеви в рідний палац, він також закохується і дізнається, ким він дійсно є.

Українські глядачі зможуть побачити мультфільм «Королівський коргі», який зняв режисер Бен СтассенВоруши ластами!», «Бігфут молодший»), на великому екрані в березні 2019 року.